Pytanie o tłumiki REMUS
- Dejw
- teksciarz
- Imię: Dawid
- województwo: śląskie
Błąd w sztuce allegro!
Parę nowości: To ja Was chcę ostrzec przed :Dejw pisze:Jakby kto chciał to te dwa remusy będą do sprzedania bo kupiłem sobie jednak taki :
http://www.allegro.pl/ite..._tytanowy_.html
jest dokładnie pod mój model więc bez kombinowania![]()
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1793435
Historia wygląda tak : kupilem od niego 16listopada tłumik remusa. dzwonilem po zakonczeniu aukcji do niego i powiedzial ze bedzie mial go za tydzien bo jeszcze nie dojechaly do niego na firme - ja mowie spoko , nie spieszy sie a on ze za tydzien sie ze mna skontaktuje . Pozniej pisalem tylko maile - bez odpowiedzi. Wreszcie do niego dzwonie : Jestem X i kupiłem u pana ten tlumik remusa, a gosc na to : A tak , ale ja juz go niemam , ja mowie - jakto ? , a on : juz go sprzedalem i nie mam go , moze mi pan negatywny komentarz na allegro wystawic i tak mam teraz inne problemy na głowie__________ - i po tych słowach gość sie bezczelnie rozłączył! Tak wiec wylicytowując towar wciaz nie mozna miec pewności że nie kupi go kto inny .
Tak więc dalej szukam oryginalnie dopasowanego tłumika do RC46 więc:
Więc jak możesz to zapytajLuke pisze:ja mam kumpla u siebie co ma ducata
moge spytac jak bedziesz chcial sprzedac lub moze do VTRy wezme za dobra kase;]

Wymiary podam jaknaszybciejGroszek pisze:Ty, może ja bym wziął od Ciebie te wydechy?jakie one mają wymiary?

- Robin
- pisarz
- Imię: Dariusz
A ja sie przymieżam do zmiany wydechu i mam taki pytanie bo na zdjeciach nie widze tego uchwytu co ma seryny tłumik hondy a górą nie moge poprowadzić bo mam wignracka czy da sie go założyc tak jak jest normalnie czy trzeba kupować jakis uchwyt czy jak to wyglada?
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wystarczy Ci opaska wokół puszki, to jest nawet dobre bo możesz opaską operować, czyli dopasowujesz tłumik do miejsca zamocowania, wogóle to można zapewne wspawać mocowanie ale czy to bedzie estetyczne ? chyba że na kropelke 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wg mnie jesli poprowadzisz górą tłumik nie bedzie miejsca na wingrack, stary tu masz wiele firm zapewne in Cracow OLSOŁ które Ci dorobią jakąś z kwasówki, to nei problem, zresztą Fabiq czy musieli podawali kiedyś namiary na takich ludzi, wystarczy ze zadzwonisz lub poszukasz na forum. a opaska......wg w każdym motoryzacyjnym zajmującym się 2oo, larsson itp albo poprostu serwisy....nie koniecznie.....renomowanych firm...zresztą taką opaskę co za problem zrobić
kawał 2mm-owej czy ileś nierdzewki szerokość 2 cm pasek robisz długości dopasujesz sobie pod owal tłumika, dziura na śrubę ew środek wyłożyć gumą .. i tralala

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km