WYDECH RURA DOLOTOWA
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Szukajcie tam gdzie robią wydechy samochodowe. Albo jak chcesz to zrób rysunek techniczny a ja podskoczę do typa i powiem Ci ile to kosztuje..... Jak cena będzie odpowiadać mogę załatwić to za Ciebie i wyślę rurkę jakąś firmą wysyłkową. Mam zamiar dorobić do swojej vfr rurę więc można zrobić dwie pieczenie na jednym ogniu
lepiej gięta niż spawana.... spaliny lepiej są odprowadzane i fachowo to wygląda

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Mundek a nie łatwiej jest ze starego MIG-a odciąć rurkę !
miga prawie już masz (oczek go zabierze i po kłopocie) problemem będzie tylko wypicie tego piwa co za niego postawisz !
na chusteczkę mi 3 wydechy, zresztą mi wystarcza ten racingowy a jak na razie to i tak całą uwagę przerzuciłem na HD a biedna vfr-ka czeka w kolejce
miga prawie już masz (oczek go zabierze i po kłopocie) problemem będzie tylko wypicie tego piwa co za niego postawisz !
na chusteczkę mi 3 wydechy, zresztą mi wystarcza ten racingowy a jak na razie to i tak całą uwagę przerzuciłem na HD a biedna vfr-ka czeka w kolejce
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
w morde jeza,czy te mgmotorsport musi byc na poludniu Polski!?mam do zrobienia dolot na gorny tlumik do rc36II i nie mam gdzie uderzyc... zeby to jeszcze bylo ze 100-150 kilosow to jeszcze bym sie pokusil podjechac z motorem do zrobienia.a moze ktos mi moze pomoc rozwiazac problem? 

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
rura odpowiednia w firmie z nierdzewkami, lecisz do kogoś kto gnie dorobisz se sam opaske i heja 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
no wlasnie o giecie sie rozchodzi,albo nie maja sprzetu na ta srednice,albo maja tylko do rur grubosciennych,albo w koncu nie bede mial gwarancji ze rura wyjdzie gladka na zgieciach.w dziurze kutwa mieszkam,zeby nie bylo gdzie zrobic takiej drobnostki.

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
jak byś był zainteresowany to gość ma w Lublinie dolot do RC46 łączenie na 4 śruby jak dobrze pamiętam krzyczy 150zł kontakt coode@poczta.onet.pl 602-285-241
Czerwone najszybsze !