jaki łańcuch
-
- klepacz
- Kontakt:
RK XW ring polecam. (cały zestaw) tani nie jest ale jak moto ma pozostać na dłużej to naprawde warto
Ostatnio zmieniony sob 16 wrz 2006, 10:52 przez mucha, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR wszystko przetrzyma.
- badek
- teksciarz
- Kontakt:
Oczywiście łąńcuch wymienia sie z zebatkami. Zuzywa sie to jako komplet. Jesli na stare zębatki załózysz nowy łąńcuch to nie wróżę mu długiej zywotności i na 100 % nie przejedziesz na nim tyle ile bys przejechał wymieniając komplet.
Jeśli chodzi o marke łańcucha to juz w kolejnym moto jeźdze na łańcuchach RK, tych droższych, wzmacnianych. W Hondzie Sevenfifty przejechałem 12 tyś i podciągnołem tylko raz. Teraz mam znowu RK (był w moto), odkąd kupiłem VFR (maj 2006) zrobiłem 10 tys km i nie narzekam - 2 podciągniecia.
Jeśli chodzi o marke łańcucha to juz w kolejnym moto jeźdze na łańcuchach RK, tych droższych, wzmacnianych. W Hondzie Sevenfifty przejechałem 12 tyś i podciągnołem tylko raz. Teraz mam znowu RK (był w moto), odkąd kupiłem VFR (maj 2006) zrobiłem 10 tys km i nie narzekam - 2 podciągniecia.
-
- klepacz
- Kontakt:
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
RK w CBR zacząłem naciągać już po ok. 1,5 tys km. DID w VFR zrobił już 5 tysi i ani razu nie trzeba było poprawiać. Obydwa łańcuchy O-ringowe.
Ostatnio zmieniony wt 19 wrz 2006, 10:37 przez Yaco, łącznie zmieniany 1 raz.
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
Wysłany przez Onika: 2006-12-17, 20:05
"Witam, potrzebuje porady odnośnie łańcucha i zębatek do mojej vfr-ki. Mianowicie : wiem jaka chcę firmę ( DID ) ale nie wiem jaki model będzie najlepszy przy rozsądnej cenie ( o-ring czy x-ring ? ) ale nie chcę też najtańszego. Podpowiedzcie też gdzie najtaniej dostanę takowy. Dziękuje za radę."
sa jeszcze lepsze czyli XW ringi wzmacnianie. jesli chcesz po srodku to did x-ring i zebatki sunstar lub pbr
a najtaniej to chyba w necie
"Witam, potrzebuje porady odnośnie łańcucha i zębatek do mojej vfr-ki. Mianowicie : wiem jaka chcę firmę ( DID ) ale nie wiem jaki model będzie najlepszy przy rozsądnej cenie ( o-ring czy x-ring ? ) ale nie chcę też najtańszego. Podpowiedzcie też gdzie najtaniej dostanę takowy. Dziękuje za radę."
sa jeszcze lepsze czyli XW ringi wzmacnianie. jesli chcesz po srodku to did x-ring i zebatki sunstar lub pbr
a najtaniej to chyba w necie
Ostatnio zmieniony pt 21 mar 2008, 08:38 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma boga, jest Mmmmotór!