DID50(530)ZVM2G&B108 znitowany?
DID50(530)ZVM2G&B108 znitowany?
Witam
Mam pytanie, czy łancuch DID50(530)ZVM2G&B108 z intermotors jest znitowany czy trzeba bawić się w zakuwanie?
dz.
Mam pytanie, czy łancuch DID50(530)ZVM2G&B108 z intermotors jest znitowany czy trzeba bawić się w zakuwanie?
dz.
- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Według mnie po prostu w sklepie go zakuli po docięciu i tyle, miałaby wtedy sens zarówno teoria Wiktora jak i Orzyla.
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Kupowalem wtedy dwa lancuchy jeden sobie i jeden Morsowi i oba byly zakute. Zeby wstawic lancuch do Vitka trzeba bylo go rozciac, wiec szukalismy ogniwa, ktore wskazywaloby, ze jest spinka (wiadomo, takie ogniwo ma otwory na pinach po zakuwarce) i nic takiego nie moglismy znalezc. Nie chce mi sie wierzyc, zeby siedzieli w Larssonie i zakuwali lancuchy, tym bardziej, ze nie bylo to zrobine zakuwarka jak mozna kupic, taka np. firmowana przez DID'a. Kiedys pamietam, ze w Hondzie w Gdansku mieli lancuch na rolce i kupowalo sie np. 110 ogniw i byl to DID, ale to bylo z 10 lat temu
.
W Larssonie lancuch byl w pudelku... w sumie to nie ma o co bic piany, bo jak dla mnie to zadna roznica, czy w trakcie zakupu lancuch bedzie rozkuty, czy zakuty, wyglada na to, ze mozna go spotkac w obu postaciach...

W Larssonie lancuch byl w pudelku... w sumie to nie ma o co bic piany, bo jak dla mnie to zadna roznica, czy w trakcie zakupu lancuch bedzie rozkuty, czy zakuty, wyglada na to, ze mozna go spotkac w obu postaciach...
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
-
- Imię: Michal
- Kontakt:
Hmm moze troche rozwieje wszelkie watpliwosci... Niegdys lancuchy byly w wiekszosci zakute i byla zakuwka dodatkowo w opakowaniu... teraz WSZYSTKIE lanuchy sa rozkute bo w niemcowni byly takie i takie do kupna a wiekszosc kupowala rozkute wiec te zakute wycofali w ogole ze sprzedazy i teraz sa tylko rozkute.. Jak ktos kupil zakuty to nie zakupi go w sklepie:P tylko po prostu dosc dlugo lezal w sklepie i byl jeszcze ze starej dostawy:) to sie tyczy zarowno lanuchow DID i RK