Malowanie ramy i goleni
Malowanie ramy i goleni
Kochani, robię maszynkę na booooostwo, zachorowałem na białą perłę z czarnym paskiem, więc muszę przemalować ramę (przynajmniej tę widoczną część) i golenie. Kolor oczywiście czarny, pytanie jak i czym pomalować, żeby po 15 km nie siadać na poboczu i łez nie ocierać? Budżet poszedł na lakier owiewek, więc koszty stanowią dużą wagę inwestycji:))
Maila do Boga już napisałem, ale przed świętami ma chyba sporo roboty, bonie odpisuje. Z resztą swoją uwagę niech lepiej skupia na mnie w sezonie:)
Maila do Boga już napisałem, ale przed świętami ma chyba sporo roboty, bonie odpisuje. Z resztą swoją uwagę niech lepiej skupia na mnie w sezonie:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przemo
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
lakier proszkowy, a co lepiej....zrobić to piecowo.....mam na MZ ramę piecowo.....i to jest po prostu magia, kazdy syf z tego schodzi palcem....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Sam myślałem nad tym by machnąc czarny mat proszkowy. Lakier w piecu potrzebuje 280 stopni żeby się utwardził i tak jak Kolczyk wyżej pisze to jest bajka i nic lepzego nie ma..... Minusem jst to że trzeba moto rozebrac, mam garaż ale nie jestem jedynym użytkownikiem i rozebranie całego moto nie wchodzi w gre( brak miejsca na ułożenie wszystkich części.... ale jakbym to zrobił to pewnie i silnik dostałby taki lakier 

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Ja pracowałem przy piaskowaniu...Powiem tak.Jak ktoś to robi db i daje gwarancje jest ok.Jesli ktoś Ci zrobi to ciut za grubym materiałem(np piaskiem) to będą dziury.Powierzchnia bedzie chropowata.Polecam do tego bardziej szlifowanie lub chemie do "sciągania" lakierów
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Gacol,
Odpowiednia gradacja załatwi sprawę, aczkolwiek do takich rzeczy używa się szkła, lub łupin orzechów.
Chemia nie załatwi sprawy- aby otrzymać odpowiednią adhezje do podłoża należy powierzchnie schropowacieć.
Odpowiednia gradacja załatwi sprawę, aczkolwiek do takich rzeczy używa się szkła, lub łupin orzechów.
Chemia nie załatwi sprawy- aby otrzymać odpowiednią adhezje do podłoża należy powierzchnie schropowacieć.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!