Kto ma turystyczną szybę w RC46?
Kto ma turystyczną szybę w RC46?
Czy jest tylko jeden wzór turystycznych szyb ?
Ja mam oryginalną racing. Powyżej 160-170 km/h zaczynam czuć większy opór wiatru na czole. Powyżej 200 km/h praktycznie chce głowę urwać - chyba, że położę się na baku.
Czy wymieniając szybę na turystyczną znacząco poprawę komfort jazdy ?
Ja mam oryginalną racing. Powyżej 160-170 km/h zaczynam czuć większy opór wiatru na czole. Powyżej 200 km/h praktycznie chce głowę urwać - chyba, że położę się na baku.
Czy wymieniając szybę na turystyczną znacząco poprawę komfort jazdy ?
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Powyżej 200 to już hooy a nie turystykadon pisze:Powyżej 200 km/h praktycznie chce głowę urwać

Szyba turystyczna MRA VT faktycznie poprawia komfort jazdy, oczywiście przy szybkościach w granicach rozsądku

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
don
tutaj masz oddzielny temat o szybach do vfr:
viewtopic.php?t=4858
tutaj ofertę sprzedaży w dobrej cenie:
viewtopic.php?t=11791
P.S. CLK nie ma takiej szyby jak na zdjęciu, które wrzuciłeś.
tutaj masz oddzielny temat o szybach do vfr:
viewtopic.php?t=4858
tutaj ofertę sprzedaży w dobrej cenie:
viewtopic.php?t=11791
P.S. CLK nie ma takiej szyby jak na zdjęciu, które wrzuciłeś.
- przem09
- zadomowiony
Podstawowe pytanie ile masz wzrostu:) Bo ja mam od poczatku MRA tego turystyka i niestety przy prawie kazdych kazdych predkosciach struga powietrza uderza mi centralnie w miejsce laczenia szyby od kasku i oslony szczeki:/. Oczywiscie mjowie o jezdzie w miare wyprostowanej pozycji a nie lezenia na zbiorniku. Wiec moge zapomniec o jezdzie z otwara szybka juz od predkosci 100 bo zbyt po oczach daje
zapomnialem... mam 186 wzrostu
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Przejedź się na oryginalnej to dopiero docenisz tą turystycznąprzem09 pisze:Podstawowe pytanie ile masz wzrostu:) Bo ja mam od poczatku MRA tego turystyka i niestety przy prawie kazdych kazdych predkosciach struga powietrza uderza mi centralnie w miejsce laczenia szyby od kasku i oslony szczeki:/. Oczywiscie mjowie o jezdzie w miare wyprostowanej pozycji a nie lezenia na zbiorniku. Wiec moge zapomniec o jezdzie z otwara szybka juz od predkosci 100 bo zbyt po oczach daje