700 !!!!! skandal za kpl lusterek.Te bez aerodynamicznych condonków są ładniejsze ale ta cena.........kecajm69 pisze:Ten mój kolega płacił jeszcze więcej bo po 350szt. więc w 2oo masz taniej.Art pisze:No to ma ktos namiary gdzie takowe mozna kupic bez tych gumowych ozdób?
wiem, że są na : www.dwa-kola.pl ale może wiecie gdzie są tańsze?
bo tam po chyba 250 zł 1 szt..
pozdro
lusterka- bez gumowej otoczki do `98
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Te lusterka z poprzedniej strony z rc46 z czerwonymi felgami sa faktycznie za krótkie.
Ja mam 80 kg więc Pudzian ze mnie wielki a siedząc na tym sprzęcie z takimi lusterkami (oglądałem dla kolegi z forum - notabene temat o urwanej kierownicy ostatnio) widziałem swoje ramiona więc jak ktoś jest szerszy w barach ode mnie (a o to nie trudno) to nie polecam.
Osobiście patent kapitalny i szukam czegoś podobnego ale na dłuższym ramieniu
Ja mam 80 kg więc Pudzian ze mnie wielki a siedząc na tym sprzęcie z takimi lusterkami (oglądałem dla kolegi z forum - notabene temat o urwanej kierownicy ostatnio) widziałem swoje ramiona więc jak ktoś jest szerszy w barach ode mnie (a o to nie trudno) to nie polecam.
Osobiście patent kapitalny i szukam czegoś podobnego ale na dłuższym ramieniu
rejoice o young man in thy youth