Witam
Wczoraj poszedłem do serwisów odebrać swój motor, patrze na zegary a one wyglądają jak po gradobiciu, czy to jest możliwe aby pęcherzyki powietrza czy rozwarstwienie się szybki na wyświetlaczu powstało od słońca ?????????
Sprzęta nie odebrałem bo coś jeszcze przy nim dłubią dlatego daje inne przykładowe zdjęcie tego zjawiska
Pęcherzyki powietrza na szybce od zegarów
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Pęcherzyki powietrza na szybce od zegarów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- Krajan
- klepacz
- Kontakt:
a to pech, ja tak niechcący przy wymianie płynu w pompie sprzęgła.. chlapnęło mi na szybkę obrotomierza i tylko ją wytarłem suchą szmatką i to był błąd ! powinienem zmyć sporą ilością wody (teraz już wiem) bo potem na słońcu zaczęły się pojawiać ryski małe a potem jak mocniej przygrzało pękła dosyć mocno. Jestem pewien że to przez płyn mi pękła.
- Krajan
- klepacz
- Kontakt:
no ja tak miałem, ale nie jest powiedziane że ty masz też od DOT4, najgorsze jest to że zaraz po zabrudzeniu płynem nic nie widać, nie zmyty płyn robi swoje i wychodzi na jaw po czasie jak juz prawie zapomniałeś o wymianie płynu.
U mnie to tak jakby wyszło jak słońce zaczęło ogrzewać zegar... i potem coraz większe ryski się ujawniały... porażka
U mnie to tak jakby wyszło jak słońce zaczęło ogrzewać zegar... i potem coraz większe ryski się ujawniały... porażka