800 rc46 kierunkowskazy
-
- Imię: Jakub
- województwo: zachodniopomorskie
800 rc46 kierunkowskazy
Siema jeszcze raz. Jako, że moja niunia była nieźle pokombinowana mam pytanie do użytkowników Fi 98-01. Jak wygląda mocowanie kierunkowskazów? Tzn. do czego je złapać? Do wypełnienia wewnątrz wystarczy czy jest jeszcze jakiś element mocowany do czachy a potem dopiero kierunek do tegoż elementu? Pytam, bo nie miałem wypełnień jak kupiłem moto a była odwalona totalna rzeźba i nie wiem czy nie potrzebuję kupić albo dorabiać mocowań.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Nomad
- teksciarz
- Imię: Michał
Re: 800 rc46 kierunkowskazy
http://img05.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5969315280
na takie blaszki jest przyłapany
na takie blaszki jest przyłapany
Stare chińskie przysłowie mówi : " Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajach, zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
-
Dzięki wielkie. A wiesz może jak te blaszki się nazywają bo pod hasłem mocowanie kierunkowskazów nie ma nic na ten temat. Rozumiem, że mocuje się je do czachy?
- Nomad
- teksciarz
- Imię: Michał
Nie mam pojęcia jak to się dokładnie nazywa. Jakiś czas temu przeglądałem allegro i na nie natrafiłem. Na aukcji pisało blaszki montażu kierunkowskazów. Poszukaj całej VFR na części na allegro czy olx i zapytaj właściciela o te blaszki
Stare chińskie przysłowie mówi : " Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajach, zdasz sobie sprawę, że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
-
Już wysłałem zapytania i czekam na odpowiedzi. Dzięki jeszcze raz, bo w serwisówce nie było precyzyjnego schematu i nie doszedłbym do tego. Najgorsze jest właśnie kompletowanie takich pierdół.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
A tu http://czescihonda.motorista.pl/ co na ten temat mówią? Kosztuje 23/25zł, zalezy który (5,6)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Właśnie mechanik mi pokazywał te rysunki dzisiaj. Będę dzwonił ale koszt 100 zł za 4 kawałki metalu wielkości kapsla od piwa to.... no w sumie honda
Trzeba będzie przeboleć.