Vitek 2002 licznik w milach
-
- Imię: Marek
- Kontakt:
Witam Jak zmienić mile na km?
Bardzo dziękuje za odpowiedzi
Bardzo dziękuje za odpowiedzi
Życie jest zbyt krótkie żeby przejechać je powoli
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
był wcześniej ten temat nie we wszystkich działa ,u mnie nie ,ale ja już mam w km jak ktoś w potrzebie to można przeprogramować ,liczniki są takie same tyko skurczybyki japońce w sofcie zmieniają programy , instrukcja mówi przy włączonym silniku przytrzymać przycisk selekt dłużej niż 3 sek i powinno się zmienić na km ,i podaje oznaczenie literowe modeli w których to działa 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- karoladam
- Kontakt:
Mój vitek 02 rok. RC46 i mam ten sam problem mam ją z UK, i nie mam pojęcia jak zmienić z mil na km, jakieś słuchy są ze pod PC podłączyć i zmienić. Ale nie wiem jak i gdzie do kogo się zgłosić, może serwis Hondy pomoże co wy na to, albo kombinacja przycisków ale jak to by zrobić na uruchomionym silniku czy jak... Jak się wpatruje w licznik jest tam km/h pod milami czyli jakaś możliwość tego licznika jest. Proszę o pomoc sezon się zbliża 

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
sposób jest jeden tak jak pisałem wcześniej jeśli nie zadziała to dupa liczniki do wyjęcia i do przeprogramowania koszt 250pln jak macie taniej to dobrze ,przełożenie przebiegu z mph to pryszcz przekodowanie i skalibrowanie prędkościomierz to fajna zabawa 
P.S. Pytałem w serwisie według nich nie da się tylko wymiana licznika na nowy w km a cena --- http://zsf-motorrad.de/en/Spares/VFR8002-ED/F-2-METER

P.S. Pytałem w serwisie według nich nie da się tylko wymiana licznika na nowy w km a cena --- http://zsf-motorrad.de/en/Spares/VFR8002-ED/F-2-METER
Ostatnio zmieniony sob 14 lut 2009, 03:37 przez PETER, łącznie zmieniany 1 raz.
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"