jakie opony
- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
jakie opony
Witam was koledzy mam pytanie rozglądam się za nowymi oponami do rc 46 i powiem szczerze, że nie bardzo wiem na jakie się skusić. Latam spokojnie lecz czasem puszczam wodze i nie oszczędzam sprzętu a raczej gum.co możecie polecić
- Tomkoz
- pisarz
- Kontakt:
Re: jakie opony
slimak pisze:Witam was koledzy mam pytanie rozglądam się za nowymi oponami do rc 46 i powiem szczerze, że nie bardzo wiem na jakie się skusić. Latam spokojnie lecz czasem puszczam wodze i nie oszczędzam sprzętu a raczej gum.co możecie polecić
Ja mam Michelin Pilot Road i uważam, że idealnie się sprawdzają w VFR-ach. Dobrze trzymają i żywotność długa. Zrobiłem już na swoich ok. 16 tysi i jeszcze śmignę jeden sezon. I w przyszłym season będę miał dylemat, czy kupić Pilot Roady, czy może Pilot Roady 2 CT. Ale to dopiero za rok

- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ja założyłem Road 2 i powiem, że jak narazie nie narzekam na przyczepnośćTomkoz pisze:Ja mam Michelin Pilot Road i uważam, że idealnie się sprawdzają w VFR-ach. Dobrze trzymają i żywotność długa. Zrobiłem już na swoich ok. 16 tysi i jeszcze śmignę jeden sezon. I w przyszłym season będę miał dylemat, czy kupić Pilot Roady, czy może Pilot Roady 2 CT. Ale to dopiero za rok[/b]

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
-
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Mozesz to uzasadnic kolego? Ja mam juz taka druga na przodzie i fakt ze na innch nie jezdzilem ale jak dla mnie super. Na takiej oponie kupilem vfr i po przejechaniu ponad 10 tys dopiero doszla do ogranicznikow.Matador pisze:A ja zdecydowanie nie polecam Batlaxów 014 - Bridgestona
Co do przyczepnosci to i jezdzac turystycznie czy troche bardziej agresywnie nei mialem z nia problemow a ostatnio po malym upuszczeniu powietrza udaje mi sie podbijac tyl do gory.
Z koleji na tyl polecam dunlopy d207 lub 207r moze znikaja za szybko jak dla niektorych ale trzymaja rewelacyjnie.
Pozdrawiam