Polecam PIRELLI Diablo Strada 120/70 58W + 180/55ZR17 73W
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
podzielam w pełni twoje zdanie,jak gsxr-ą zrobiłem na tylnej 8tkm to byłem strasznie zadowolony ze dała radeJanusz B. pisze: To chyba ci sami, którym motki palą 4,5 w trasie do 5 l/100 w mieście i zapewniają, że jak dorzucą jakąś dupę na plecak + kufry, to żadnej różnicy nie ma

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Jacko pisze:No dobra, muszę w to uwierzyć skoro parę osób pisze że lata na oponach w moto po 20 - 30 tyś.
ok.
Nie rozumiem tego, to jak Wasze motki jeżdzą ???PETER pisze:Janusz B. napisał/a:
To chyba ci sami, którym motki palą 4,5 w trasie do 5 l/100 w mieście i zapewniają, że jak dorzucą jakąś dupę na plecak + kufry, to żadnej różnicy nie ma
podzielam w pełni twoje zdanie,jak gsxr-ą zrobiłem na tylnej 8tkm to byłem strasznie zadowolony ze dała rade ale ja to i przypalić lubię
Bez opon ? , czy jeszcze żaden nie zrobił 20 kkm ?

Bo ja skromnie dodam, że zrobiłem troszkę więcej, a że na innych kompletach to już inna bajka

- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
Sie wie nie ma jak dobre paleniePETER pisze:ale ja to i przypalić lubię

A powaznie to VTR-a max kaczka 7-8 tysi, a na mieszance SC2 to po 3 tys wymiana, więc 20 tyś to kosmos ale ja tam pewnie jeździć nie umim

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- DeVeDe
- pisarz
- Kontakt:
to troche z innej beczki... szukam tych gum w warszawie i ni mo :O
Obdzwonilem kilka sklepow i albo chca kosmiczne pieniadze... albo brak i nie wiadomo kiedy beda... wie ktos gdzie w stolicy je dostane za +- 700 zl? Na allegro je znalezc to nie problem za takie pieniadze... tyle ze z przesylka... a ja chce dotknac, polizac i powachac przed zakupem 

- Piotrek82
- teksciarz
DeVeDe pisze:to troche z innej beczki... szukam tych gum w warszawie i ni mo :OObdzwonilem kilka sklepow i albo chca kosmiczne pieniadze... albo brak i nie wiadomo kiedy beda... wie ktos gdzie w stolicy je dostane za +- 700 zl? Na allegro je znalezc to nie problem za takie pieniadze... tyle ze z przesylka... a ja chce dotknac, polizac i powachac przed zakupem
Może tu jeszcze mają http://www.motogumy.pl/promo.aspx
niby teraz napisane, że brak 180/55 r17, ale jak ja kupowałem to na stronie było to samo, ale się ostatecznie znalazła.
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
http://www.autokompleks.pl/sklep/pokaz_ ... r=2&show=2DeVeDe pisze:wie ktos gdzie w stolicy je dostane za +- 700 zl? Na allegro je znalezc to nie problem za takie pieniadze... tyle ze z przesylka... a ja chce dotknac, polizac i powachac przed zakupem

- Piotrek82
- teksciarz
Moim zdaniem lepiej nie. To nie golf GTI. Fabryka wszystko policzyła i tak ma być. Lepiej sprzedaj tą oponę i kup właściwą niż byś miał potem narzekać, że Ci moto wali się w zakręty albo jakoś dziwnie się zachowuje. Ja osobiście nigdy tak nie eksperymentowałem, ale osobom które owszem nie wyszło to na dobre jak sobie przypominam takie przypadki. Tym bardziej, że z przodu nie ma regulacji tłumienia.Rychu pisze:a nikt mi nie odpowie ?? mozna zastapic profil 120/70 profilem 120/60 ??