Kolega lata Ducati i też na tych oponach, jest zadowolony.
Ja mam, już drugi komplet, i na nic nie zamienę. Lubię pozamykac oponki prawie do końca, i to nie na torze, a nawet na mieścieGacol pisze:chciałbym pirelli diablo corsa III
No raczej nie. Sprzedaj na allegro, i zakup 180. Ja sprzedawałem swego czasu na allegro Diablo Corsę III o szerokości 200. To już było bydleGacol pisze:mam aką idelna ae 190/55 i za cholerke nie wejdzie.alebajka,śodek twardszy boki miekkie
No tak Mariusz ale ile one wytrzymuja to się nie dowiem raczejgladiator pisze:Kornik, ja mam Pilot Power 2TC napewno róznica ogromna Moto samo składa się w zakręt i do tego się trzyma![]()
Kolega lata Ducati i też na tych oponach, jest zadowolony.
A nie chodziło Ci przypadkiem o Dunlop Sportmax. Jeśli tak to jest Sportmaxów kilka rodzajów.Gacol pisze:ja jeżdzłem w zeszlym sezonie na michelinachportmax.i tl mi ie odpowidał.mam teraz baltraxai też reweli ne ma.chciałbym pirelli diablo corsa III ale cieżko z rozmirem
Jak to nie ma? Ja już się zdecydowałem na Roadsmarta na tył, bo właśnie mi kończy sie D208. Kwestia tylko zakupu. A przód na razie zostaje D208 bo jeszcze jest spoko.Kornik pisze: -Dunlop Sportmax Roadsmart (*no dobra troche pobadalem temat i wedlug producenta brak rozmiaru do VFR ?!?)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości