I z tym sprzęgłem to właśnie jak to mogło sie stać że było było i znikło przez zime? co jest temu winne przecież olej nie paruje czyżby się coś rozszczelniło ? jak to mozliwe jak stał może ktoś tak miał ? Pomocy
Gacol pisze:No więc tak.Mogły "skleić" się tarcze .Mogło coś się spieprzyć np tłoczek sprzegła pompa itd mógł wyciec płyn hamulcowy.Obstawiam za sklejonymi tarczami
NIC NIE DOLEWAłEM BYłO WSZYSTKO OK,PO ZIMIE PłYNU BRAKYaco pisze:Jeśli wlałeś tam kiedyś olej to odpowiedź jest gotowa![]()
Odkręć wycisk z osłony zębatki zdawczej i sprawdź czy jest sucho. Tłok i odpowietrznik na dole to w zasadzie jedyne miejsca gdzie mogłeś na postoju zgubić płyn.
Stopniowy,niezauwazalny wyciek.lukaszolszowka1 pisze:no panowie dolałem płyny i wszystko chodzi jak trza czyli po problemie nic nie kapie nic nie cieknie nie ubywa .. no i tu dajel wracam do mojego pytania jak dlaczego z jakiego powodu w jaki sposó znikł płyn skoro nigdzie nie ma wycieku????czarna magia grunt że chodzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości