Cześć.
Co sądzicie o olejach JMC ?
Olej JMC
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
W kwestii olejow ciezko mi sie wypowiedziec, bo zwykle jezdze na Motulu lub Castrolu, aczkolwiek uzywalem przez dluzszy czas smaru oraz cleanera do lancucha tej firmy i bylem na prawde zadowolony. Smar sie dobrze trzymal, nie rozpryskiwal po feldze, szybko wysychal. Cleaner do lancucha byl bardzo skuteczny. Dwa pelne obiegi lancucha i wszystko bylo czyste. W zaden sposob nie byl agresywny dla lakieru czy gumy. Zarowno smar jak i cleaner wystarczyly na 4 smarowania wiecej w stosunku do bel-raya czy castrola.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
-
- teksciarz
elco mam takie same zdanie co Ty o tych preparaty bo uzywalem ich przy innym motorzei jestem do nich przekonany tylko teraz kwestia oleju bo moge go miec po pieniadzach...elco pisze:W kwestii olejow ciezko mi sie wypowiedziec, bo zwykle jezdze na Motulu lub Castrolu, aczkolwiek uzywalem przez dluzszy czas smaru oraz cleanera do lancucha tej firmy i bylem na prawde zadowolony. Smar sie dobrze trzymal, nie rozpryskiwal po feldze, szybko wysychal. Cleaner do lancucha byl bardzo skuteczny. Dwa pelne obiegi lancucha i wszystko bylo czyste. W zaden sposob nie byl agresywny dla lakieru czy gumy. Zarowno smar jak i cleaner wystarczyly na 4 smarowania wiecej w stosunku do bel-raya czy castrola.
hehe MadziX temat faktycznie moze byc odebrany dwojakMadziX pisze:...hmmm ale napisz chociaż czemu mamy olać JMCAlkad pisze:Olej JMC![]()
![]()