Olej JMC

Alkad
teksciarz
teksciarz

Olej JMC

Post autor: Alkad » wt 16 lut 2010, 18:36

Cześć.

Co sądzicie o olejach JMC ?

Awatar użytkownika
elco
klepacz
klepacz
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: elco » wt 16 lut 2010, 22:39

W kwestii olejow ciezko mi sie wypowiedziec, bo zwykle jezdze na Motulu lub Castrolu, aczkolwiek uzywalem przez dluzszy czas smaru oraz cleanera do lancucha tej firmy i bylem na prawde zadowolony. Smar sie dobrze trzymal, nie rozpryskiwal po feldze, szybko wysychal. Cleaner do lancucha byl bardzo skuteczny. Dwa pelne obiegi lancucha i wszystko bylo czyste. W zaden sposob nie byl agresywny dla lakieru czy gumy. Zarowno smar jak i cleaner wystarczyly na 4 smarowania wiecej w stosunku do bel-raya czy castrola.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 16 lut 2010, 23:34

Alkad pisze:Olej JMC
...hmmm ale napisz chociaż czemu mamy olać JMC :shock: :twisted: :evil
Obrazek

Alkad
teksciarz
teksciarz

Post autor: Alkad » śr 17 lut 2010, 08:36

elco pisze:W kwestii olejow ciezko mi sie wypowiedziec, bo zwykle jezdze na Motulu lub Castrolu, aczkolwiek uzywalem przez dluzszy czas smaru oraz cleanera do lancucha tej firmy i bylem na prawde zadowolony. Smar sie dobrze trzymal, nie rozpryskiwal po feldze, szybko wysychal. Cleaner do lancucha byl bardzo skuteczny. Dwa pelne obiegi lancucha i wszystko bylo czyste. W zaden sposob nie byl agresywny dla lakieru czy gumy. Zarowno smar jak i cleaner wystarczyly na 4 smarowania wiecej w stosunku do bel-raya czy castrola.
elco mam takie same zdanie co Ty o tych preparaty bo uzywalem ich przy innym motorzei jestem do nich przekonany tylko teraz kwestia oleju bo moge go miec po pieniadzach...

MadziX pisze:
Alkad pisze:Olej JMC
...hmmm ale napisz chociaż czemu mamy olać JMC :shock: :twisted: :evil
hehe MadziX temat faktycznie moze byc odebrany dwojak ;-)

ODPOWIEDZ