Kosz sprzęgłowy w V-tecu
-
- teksciarz
- Kontakt:
Kosz sprzęgłowy w V-tecu
Witajcie,
Miałem okazje kupić VITKA, lecz koleś mówi ze "tłucze się kosz sprzęgłowy".
Czy ktoś wie ile może kosztować wymiana kosza sprzęgłowego lub całego sprzęgła? i skąd wiadomo że to kosz sprzęgłowy a nie tarcze sprężyny sprzęgła itd. jak to rozpoznać??
Dzięki za wszelkie info
Miałem okazje kupić VITKA, lecz koleś mówi ze "tłucze się kosz sprzęgłowy".
Czy ktoś wie ile może kosztować wymiana kosza sprzęgłowego lub całego sprzęgła? i skąd wiadomo że to kosz sprzęgłowy a nie tarcze sprężyny sprzęgła itd. jak to rozpoznać??
Dzięki za wszelkie info
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
qbis0, U mnie kosz zacząłem słyszeć po 50 tyś. Teraz mam 64 i dalej tak jeżdżę, bo powiedzieli, że jeszcze mam z min nic nie robić 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
regulatory napiecia, napinacze rozrządu i grzechoczące kosze sprzęgłowe to niestety ale znaki prawdziwej hondy
.
W 90% przypadków słyszałem ze z głośnm koszem się po prostu jeździ i tyle. Raz tylko czytałem opinie ze koles chyba w cb500 z nudów w zime rozebrał sprzęgło i okazało się że jakieś tam łozysko miało rozsypany koszyczek z kulkami....
2 lata temu miałem rc 24 -zegarowe miała ok 100 kkm i koszyk był słyszalny i moto ciagle jeździło
.
A moze w tym vitku byl inny dzwiek- może panewy

W 90% przypadków słyszałem ze z głośnm koszem się po prostu jeździ i tyle. Raz tylko czytałem opinie ze koles chyba w cb500 z nudów w zime rozebrał sprzęgło i okazało się że jakieś tam łozysko miało rozsypany koszyczek z kulkami....
2 lata temu miałem rc 24 -zegarowe miała ok 100 kkm i koszyk był słyszalny i moto ciagle jeździło

A moze w tym vitku byl inny dzwiek- może panewy

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
jak chcesz ceny to takie poglądowe --http://zsf-motorrad.de/en/Spares/VFR8002-ED/E-6-CLUTCH
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- wszymon
- bywalec
- Imię: Szymon
- Kontakt:
kosz sprzęgłowy to słychać nawet w nowym egzemplarzu i to norma, jeżeli chesz wiedzieć czy jest luz to najprościej dodać gwałtownie gazu na biegu jałowym i usłyszysz uderzenie na koszu a na wciśnietym sprzęgle bedzie bez uderzenia. Im wiekszy luz tym głosniej uderzy.
u nas kosz kosztuje 1600 zł
u nas kosz kosztuje 1600 zł
był VFR 800A 2008 r.
nareszcie coś mocniejszego
nareszcie coś mocniejszego