Szarpie lekko przy redukcji !
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Re: Szarpie lekko przy redukcji !
bez paniki to wywala ci przez odme ktora jest doprowadzona do air boxu i zawsze jakas tam mgiełka doleci;patrz skad rozprowadza sie to zaolejenie z kanalu w kształcie litery ,,U,,to własnie od odmy.to takie odpowietrzenie silnika.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Kuba mnie uprzedził. To najprawdopodobniej z odmy. Czy jest to groźne , nie wiem. Myślę jednak, że pojemnik airboxu powinien być suchy. Tym bardziej, że okolice trzech pozostałych kanałów są właśnie suche. Prawidłowa regulacja, regulacja i jeszcze raz regulacja. A wszystkie dane w manualu [ściągnąłeś sobie już
]

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Dzięki Panowie za uspokojenie
co do regulacji to bardzo chętnie ją bym komuś zlecił, jutro jadę do miejscowego mechanika z kumplem bo ma swoją XR600 do serwisu i przy okazji bym zapytał ile by za to wziął,
no chyba że mogę to zrobić sam... figaro od czego tu zacząć, co i jak ? Manuala mam

no chyba że mogę to zrobić sam... figaro od czego tu zacząć, co i jak ? Manuala mam

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
,,Tym bardziej, że okolice trzech pozostałych kanałów są właśnie suche,,.bo własnie obok tego jednego jest tylko wlot odmy.ja bym tam niepanikowal w wielu moto widziałem takie lekkie zapylenie i lataja one po dzis dzien