Włącznie V-TEC
- patrycy77
- bywalec
- Imię: Patrycjusz
- województwo: śląskie
Re: Włącznie V-TEC
Od temperatury płynu chłodzącego....ale to i tak dość długo trwa...
Zanim użyjesz słów: "ZAWSZE", "NIGDY" i "NA PEWNO" zastanów się czy jesteś w 100% pewny swojej wypowiedzi...
Mi się kiedyś wydawało....że jestem pewny:p
-
- teksciarz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
Trochę nie na temat,ale moje zaskoczenie odnośnie V-TEC z wczoraj.
Czekałem pod sklepem na swoją Połowę.Odjeżdżamy i poza zabudowanym biorę się za wyprzedzanie Golfa tylko coś jakoś długo to trwało
Patrzę na temp.silnika.Aha 60st.C.
Pewnie mam większy apetyt,ale stwierdzam że poniżej temp. załączania się "v-tec" Vitek wogóle nie jedzie.Powiem więcej.Wyprzedzanie z obciążonym motocyklem staje się niebezpieczne.Teraz najpierw termometr,lusterko,kierunek i dopiero ogień
Czekałem pod sklepem na swoją Połowę.Odjeżdżamy i poza zabudowanym biorę się za wyprzedzanie Golfa tylko coś jakoś długo to trwało

Patrzę na temp.silnika.Aha 60st.C.

Pewnie mam większy apetyt,ale stwierdzam że poniżej temp. załączania się "v-tec" Vitek wogóle nie jedzie.Powiem więcej.Wyprzedzanie z obciążonym motocyklem staje się niebezpieczne.Teraz najpierw termometr,lusterko,kierunek i dopiero ogień

- patrycy77
- bywalec
- Imię: Patrycjusz
- województwo: śląskie
tak Andreas!! bez v-tec to nie jedzie!!! wręcz mam wrażenie że zwalnia 

Zanim użyjesz słów: "ZAWSZE", "NIGDY" i "NA PEWNO" zastanów się czy jesteś w 100% pewny swojej wypowiedzi...