Ja nawet nie patrzę na te ich wykresy porównania każdy swoje chwali
 ściągać za wielkiej wody przecież tam korupcja i kłamstwo jest na porządku dziennym . Mit o Europie że jest zacofana zostało obalony
 ściągać za wielkiej wody przecież tam korupcja i kłamstwo jest na porządku dziennym . Mit o Europie że jest zacofana zostało obalony   Olej olejowi nie równy jeżeli chodzi o Duże korporacje olejowe  różnica jest tylko w dodatkach , Osobiście stosuje jednej firmy do moto i tego się trzymam  Kupuję z  pewnego źródła co by nie była przelewana
  Olej olejowi nie równy jeżeli chodzi o Duże korporacje olejowe  różnica jest tylko w dodatkach , Osobiście stosuje jednej firmy do moto i tego się trzymam  Kupuję z  pewnego źródła co by nie była przelewana   .
  .

, że jest ok;) i że lepiej niż u innych;) Żadnych konkretów.
 , że jest ok;) i że lepiej niż u innych;) Żadnych konkretów.

tzn. jak można stwierdzić czy to dobry olej? posmakować go?
 tzn. jak można stwierdzić czy to dobry olej? posmakować go?   chyba nie, więc pozostaje kwestia sprzęgła i pracy skrzyni biegów. Wg mojego odczucia biegi wchodzą poprawnie ale gorzej jak na Castrolu Power 1 10W50, sprzęgło pracowało poprawnie, nie zauważyłem ślizgania. Na ten sezon kończę z Amsoilem i zalewam Belray-em EXS 10W50
 chyba nie, więc pozostaje kwestia sprzęgła i pracy skrzyni biegów. Wg mojego odczucia biegi wchodzą poprawnie ale gorzej jak na Castrolu Power 1 10W50, sprzęgło pracowało poprawnie, nie zauważyłem ślizgania. Na ten sezon kończę z Amsoilem i zalewam Belray-em EXS 10W50