jakie obroty na jałowym
- butcho
- bywalec
- Imię: Tomek
jakie obroty na jałowym
Vitka.Jakie macie obroty na jałowym po zagrzaniu silnika a jakie po dłuższej jeździe.W mojej rc 36 2 jest takie pokrętło schowane nad skrzynią biegów i nią sobie reguluje obroty.Problem w tym ze nie wiem jakie powinny być.Teraz mam na ssaniu do końca zaciągniętym przy odpalaniu dochodzi do 2K i jak odpuszczę to spadają do 1K.Po dłuższej jeździe wahają się około 1,4-1,5K.Jak dam mniej na pokrętle nie chce mi odpalać na ssaniu a jak dam więcej to na ssaniu dochodzi do 2,5K i wiecej.
i drugie pytanko tak szybciutko przy jakich obrotach zmieniacie bieg na wyższy????.Chodzi mi o ekonomiczna jazdę i oszczędzanie skrzyni czy 3.5K to za mało?
i drugie pytanko tak szybciutko przy jakich obrotach zmieniacie bieg na wyższy????.Chodzi mi o ekonomiczna jazdę i oszczędzanie skrzyni czy 3.5K to za mało?
Bazowa wiedza o VFR.Ciagle czytam manuala
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
BUTCHO ile razy można Ci o tym samym mówić, znasz perfekt angielski, masz serwisówkę
- filtr powietrza i paliwa masz do wymiany, gaźniki do czyszczenia i zawory do regulacji - brakuje Ci kapturka na króćcu do synchronizacji gaźników
WIĘC JAK TAK PO PROSTU PISZESZ TAKIE RZECZY
I NA KONIEC JAK UWAŻASZ, ŻE TO CO CI MÓWIĘ O EKSPLOATACJI VFR JEST NIEPRAWDĄ TO ZNAJDŹ SOBIE SERWIS KTÓRY CI DORADZI LEPIEJ
- filtr powietrza i paliwa masz do wymiany, gaźniki do czyszczenia i zawory do regulacji - brakuje Ci kapturka na króćcu do synchronizacji gaźników
WIĘC JAK TAK PO PROSTU PISZESZ TAKIE RZECZY
I NA KONIEC JAK UWAŻASZ, ŻE TO CO CI MÓWIĘ O EKSPLOATACJI VFR JEST NIEPRAWDĄ TO ZNAJDŹ SOBIE SERWIS KTÓRY CI DORADZI LEPIEJ
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Ketchup nie denerwuj się tak to juz w życiu jest ,butcho wychodzi na to że robisz z kogoś {ludzie -ty}głupka jeżeli masz serwisówke ,znasz angielski ,wiesz ze moto jest do przeglądu i regulacji i ma braki w układzie zasilania to twoje pytania są co najmniej dziwne a przy okazji lekceważysz Ketchupa napraw najpierw moto i dopiero wtedy zacznij regulacje i dyskusje że coś jest inaczej
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"