Czas zmienić przewody, zakupiłem komplet HELa, pytanie tylko co lepiej dać do serwisu czy robić samemu. Co chwile słysze że samemu nie dam rady i niektórzy mechanicy też nie chca się tego podjać
Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Możecie polecić kogoś kto zrobi to dobrze?
VFR 800 VTEC 2002 r z ABS em
Pozdrawiam
Twierdza że z tym układem są problemy z odpowietrzeniem najlepiej kasować za nic a tu trzeba troszke popracować
Co do ceny 1500 sporo ale nie zamierzam rozstawać się z tym moto mam go od 3 lat i kolejne kilka posłuży
Jak już podejmuja temat to około 300-400 za robote
Krzysiek zadzwoń do Tomka, Tomek motocykle (katowice) 601897852, powołaj się na mnie i zobaczysz co Ci powie, fakt jest taki że faktycznie dość dużo pracy jest przy wymianie. Samemu można zrobić ale ... ale trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości
dzięki za kontakt w sumie będę na tydzień w Polsce więc czasu będę miał sporo choć wiadomo, że wolałbym polatać niż siedzieć w garażu z drugiej strony moto musi być gotowe na koniec kwietnia
Bo to nie są prawdziwi mechanicy. Ja sam miałem cały płyn spuszczony i co prawda długo się z tym bawiłem, ale wszystko pracuje tak jak ma. I co? A jak się pracuje w dwójkę to już w ogóle wszystko idzie, szczególnie piwo. Pogadaj z jakimś forumowiczem może.
Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych.
Hej, powiem Ci tak: Sama wymiana niecały dzień bez pośpiechu i spokojnie dasz sobie rade, przód opowietrzysz bez problemu w 20 minutek a jeżeli będziesz mial problemy z tyłem wtedy poprostu podjedziesz do warsztatu i zapłacisz 50zł a nie 500 i po sprawie!!!!