Słyszałem same pozytywy na ich temat. Podobno początki ich produktów zbyt szybko leciały i pyliły ale teraz podobno są tak dobre jak złote nissiny. Cena super śmieszna

se chyba jaja robisz w 110 km motocyklu ma se zamontowac klocki z 24 zł i wieżyc ze sa super extra megagacek123456 pisze:Zakładał ktoś klocki tego polskiego producenta?: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=39959599
Słyszałem same pozytywy na ich temat. Podobno początki ich produktów zbyt szybko leciały i pyliły ale teraz podobno są tak dobre jak złote nissiny. Cena super śmieszna
I to złoteadrianoo pisze:Tylko nissiny![]()
Na hamulcach i oponach nie oszczędzamy
sorry za późną odpowiedź - ciężko powiedzieć - może ok. kilka tyś km na razie. tarcze i tak mam podjechane a po wrzuceniu maklandów nie zauważyłem jakiejś szybszej ich degradacjibandzio76 pisze:Konrad ile zrobiłeś na tych Maklandach km? jak tarcze? jest sens to kupować?
Może ktoś je jeszcze użytkuje z forumowiczów i podzieli się opinia.
cena strasznie budżetowa... i rozważam ich zakup
Przypuszczam, że 450zł trzeba będzie wyłożyć, ale napisz do Gregoregobandzio76 pisze:jaka cena Nissinow za kmpl przód-tył?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości