Wyważanie tylnego koła
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Plecam warsztat do tego profesjonalnie przygotowany, VFRke znają od dawna.
Usługi Motoryzacyjne Szostak Tomasz
Wulkanizacja, sprzedaż opon
Warszawa, ul. Puławska 229, tel. 022 84 79 922
usługi wulkanizacyjne
sprzedaż opon do samochodów i motocykli
montaż i demontaż opon samochodowych w systemach PAX, RUN FLAT
najnowsze maszyny firm CORGHI oraz BUTLER
montaż, naprawa, wyważanie kół do motocykli
Usługi Motoryzacyjne Szostak Tomasz
Wulkanizacja, sprzedaż opon
Warszawa, ul. Puławska 229, tel. 022 84 79 922
usługi wulkanizacyjne
sprzedaż opon do samochodów i motocykli
montaż i demontaż opon samochodowych w systemach PAX, RUN FLAT
najnowsze maszyny firm CORGHI oraz BUTLER
montaż, naprawa, wyważanie kół do motocykli
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
DLA INFORMACJI!!
Dzisiaj wyważałem tylne koło w Bielsku-Białej, serwis Honda Sikora, ul. Warszawska 56 (główna ulica prowadząca do centrum Bielska, obok BMW Sikora).
Podaję kontakt: http://www.honda-sikora.pl/tresc.php?id ... 1121859180
Wszystko odbyło się bezproblemowo. Co do kosztów tego wyważenia to dziwna sprawa. Dzwoniłem gość powiedział że między 15 a 20 zł. Dzisiaj był inny facet, powiedział 30 zł i tyle kosztuje normalnie. Powiedziałem że w piątek dzwoniłem i jakiś gość powiedział że 15-20, on na to: aha, no to 15 i że ten drugi co powiedział źle to dopłaci ze swojej kasy bo wprowadził w błąd
Tak czy siak wydaje mi się że cena do przyjęcia a usługa solidna!
Dzisiaj wyważałem tylne koło w Bielsku-Białej, serwis Honda Sikora, ul. Warszawska 56 (główna ulica prowadząca do centrum Bielska, obok BMW Sikora).
Podaję kontakt: http://www.honda-sikora.pl/tresc.php?id ... 1121859180
Wszystko odbyło się bezproblemowo. Co do kosztów tego wyważenia to dziwna sprawa. Dzwoniłem gość powiedział że między 15 a 20 zł. Dzisiaj był inny facet, powiedział 30 zł i tyle kosztuje normalnie. Powiedziałem że w piątek dzwoniłem i jakiś gość powiedział że 15-20, on na to: aha, no to 15 i że ten drugi co powiedział źle to dopłaci ze swojej kasy bo wprowadził w błąd

Tak czy siak wydaje mi się że cena do przyjęcia a usługa solidna!
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Fisher, Toś dowalił, bo w V-Motor na grażyńskiego w BB biorą 10 zł za wyważenie. 20 zł za wymianę gumy z wyważeniem 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Dzieki za info chlopaki, jak bede w tamtej okolicy to sie skusze bo niestety latam bez wywazonego tylu, u mnie nikt tego nie robi... w sensie, nie do VFR 
A cena standardowa to 35pln za wywazenie z przelozeniem opony (brak konkurencji swoje robi, wiec doja
) ...nie wiem ile za samo wywazenie jakby sie chcialo.

A cena standardowa to 35pln za wywazenie z przelozeniem opony (brak konkurencji swoje robi, wiec doja

- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Jak to mowiła pewna mucha: tak jest zawsze, k.... zawsze, i ci k.... też, siedzą, patrzą, jak jest ok (po) to u, brawo, brawo, a jak przyjdzie co do czego (wcześniej) to żaden nie powiedział , nic (nikt nie pisał gdzie to robią na południu)Gregory pisze:Fisher, Toś dowalił, bo w V-Motor na grażyńskiego w BB biorą 10 zł za wyważenie. 20 zł za wymianę gumy z wyważeniem

http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA
Tak poza tym to szukałem kurna i dzwoniłem wszędzie gdzie się dało i wszędzie mówili że nie ma szans, a już miałem dość czekania i chciałem sprawę załatwić szybko.
Z drugiej strony jechałem obok bo byłem tam niedaleko na kontroli no i zapłaciłem 15 zł zamiast 10 zł tam gdzie mówicie tak więc myślę że te 5 zł to jakoś przeżyję, przynajmniej mam sprawę załatwioną i jutro leeeeeeecem na mato do robotki (i mam w dupie czy będzie padało czy nie HAHAHA)

-
- bywalec
- Imię: Wiktor
U mnie w serwisie wymiana opony z wywazeniem kosztuje 30zł
Wywazam tez felgi tył z mono wachacza.
Serwis MotoWit, Warszawa-Zacisze ul. Koniczynowa 13
Tel 505-474-968
Tel 505-474-968
SERWIS MOTOCYKLOWY-MOTOWIT Warszawa ul. Fersta 15 http://WWW.MOTOWIT.COM
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Mi się przypomniało jak w Lublinie w Sokole przekładali mi oponki,nie dość że czekałem na mechanika z 3 godziny to jeszcze jak przyjechałem odebrać to mi koleś mówi,że niestety ale Oni nie potrafią wyważyć felgi z monowachaczem i w ogóle na mieście wątpi,że ktoś mi to zrobi.Na szczęście okazało się,że gadał głupoty i w nas. serwisie zrobili od ręki 

Czerwone najszybsze !
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
wyważasz statycznie czy dynamicznie ?MOTOWIT pisze:U mnie w serwisie wymiana opony z wywazeniem kosztuje 30zł
Tel 505-474-968
ile w tym roku by mnie kosztowała cała operacja kompletu gdybym przyjechał na motocyklu ?
ewentualnie regulacja zaworów ? (rc46)
Adam