Moze masz po prostu za malo oleju, albo jest stary? Na skreconym do konca napieciu wstepnym nie powinno byc Ci za miekko.... no ale o gustach sie nie dyskutuje.

Dokładnie to samo chciałem napisać.10 daje radę,a dopiero jak się okaże że jest Dla Ciebie za miękki to przy następnej wymianie zalej 15.........i Ci plomby powypadają.Gdybyśmy mieli takie drogi jak w niemcowni to jazda z twarda zawieszką byłaby jak najbardziej wskazana ale mamy to co widać więc 10 będzie kompromisem. Zawsze można ją skręcić.slimak pisze:uwierz olej masz stary to i właściwości lipa zalejesz 10 bedziesz zadowolony
Stary olej się pieni i nie tłumi... to masz jak w banku... a jesli Ci zalezy na utwardzeniu, jest jeszcze opcja sprezyn progresywnych.Fakir pisze:to na pewnoeater pisze:Idę o flaszkę, że jak wylejesz olej to będzie stary glut.![]()
kiedy wymieniałem olej w poprzednim moto, zlałem jakąś szaroczarną zupę śmierdzącą
Tak, tez mam 10W Motula, masz racje. Jest ok. Lekki raczej nie jestem, a spokojnie daje rade.slimak pisze:eater, śmiało 10 wystarczy jak zmieniałem kolesiowi w kawie bo zawiecha latała zalany 10 tak jak radzą i była bajka poza tym jak zlewałem prawie po 70 ml było w lagach mniej.
no fakt, nie jest w salonowym staniefigaro pisze:Fakir, zalejesz 15 to połamiesz mocowania zegarów i owiewek na tych naszych równych drogach.
A z tego co piszesz nie masz moto w stanie salonowym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości