Zawieszenie jak ustawić ??
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
U mnie tez nie da rady nawet oryginalnym kluczem, patent jest jeden jeszcze a nie sprawdzalem... trzeba to zrobic na centralnej podstawce zeby odciazyc zawieszenie (ja chyba robilem z bocznej podstawki, niepamietam, za to wiem ze sie nie udalo).PETER pisze:odpowiednim kluczem powinno dac rade
Generalnei dalem sobie spokoj, a tylko tlumienie ustawilem na SOFT na srubce przy tym laczniku trojkatnym. Bardzo pomoglo na tych naszych drogach.
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
z uwagi na to, że ostatnio bawię się z ustawieniem zawieszenia pozwolę sobie wkleić fajnego linka http://www.moto-racing.co.uk/Guides/mot ... nSetup.htm może komuś się przyda.
Adam
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Re: Zawieszenie jak ustawić ??
Niestety zauważyłem,że gdzieś posiałem klucz do zmiany ustawień tylnego zawieszenia

czy znajdzie się chętny do wycięcia takiego klucza.... please

Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Ponawiam temat
Radio Kolor 103 FM
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
No może by sie znalazł tylko jest kilka aleRALF pisze:znajdzie się chętny do wycięcia takiego klucza
Nie mam oryginału,nie opłaca sie robić programu na jedą sztukę,czas oczekiwania może być dłuuuuugi bo to nie ja pisze program.
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
-
- pisarz
- Imię: Karol
- województwo: mazowieckie
k więc ilu chętnych byłoby potrzebnych żeby ruszyć z projektem??tomek1565 pisze:No może by sie znalazł tylko jest kilka aleRALF pisze:znajdzie się chętny do wycięcia takiego klucza
Nie mam oryginału,nie opłaca sie robić programu na jedą sztukę,czas oczekiwania może być dłuuuuugi bo to nie ja pisze program.
dluuugi tzn gdzieś miesiąc np??
"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
do Freda się odezwijcie, on kiedys takie klucze tłukł.
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
Programista bierze np.100 zł za napisanie programu wypalając jeden klucz tylko dla Ciebie ty zapłacisz tą stuwę-pasuje Ci?Fallen pisze:k więc ilu chętnych byłoby potrzebnych żeby ruszyć z projektem??tomek1565 pisze:No może by sie znalazł tylko jest kilka aleRALF pisze:znajdzie się chętny do wycięcia takiego klucza
dluuugi tzn gdzieś miesiąc np??
Czas oczekiwania tak jak wyżej to ok. miesiąca.
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"