Program na wycięcie takiego detalu to rysunek w dxf lub dwg który przerabia się w sofcie na maszynę. Czas wygenerowania programu wraz z wycięciem to jakieś 8-10 min
Zrób rysunek tak jak Fred radzi i będziesz miał za dwie dychy.I nikt nikogo nie będzie dymał.emil pisze:zawsze będzie tak, że jeden będzie dymał, a drugi będzie dymany
Fred pisze:hehe gdybym brał 100zł za taki "program" to już bym jeździł nową VFR
Program na wycięcie takiego detalu to rysunek w dxf lub dwg który przerabia się w sofcie na maszynę. Czas wygenerowania programu wraz z wycięciem to jakieś 8-10 min
Fred to czemu sam nie napiszesz programu jak to takie proste?Fred pisze:Jak ktoś z Was zapoda rysunek w dxf lub dwg to mogę walnąć kilka sztuk. Powiedzmy że z blaszki 3mm, bez malowania - 2 dychy
To zrób takich z 20 a na pewno znajdziesz kupców-w końcu ręczne roboty są dość drogie i niepowtarzalne.darek193391 pisze:można zrobić to też mając na warsztacie kawałek blachy, suwmiarkę, punktak, szlifierkę kątową ( tarcza do cięcia i szlifowania)i oczywiście młotek
Nie mam takiego zamiaru.darek193391 pisze:Zamierzasz mnie w jakiś sposób obrazić ??
Tyle ode mnie w tym temacie.tomek1565 pisze:Z Waszych fachowych postów wynika że taki klucz z przesyłką u Was powinien kosztować od 7 do 10 zł maksymalnie(przynajmniej jak ja bym miał takie możliwości jak Wy to za tyle bym sprzedawał)
tomek1565 pisze:Fred pisze:hehe gdybym brał 100zł za taki "program" to już bym jeździł nową VFR
Program na wycięcie takiego detalu to rysunek w dxf lub dwg który przerabia się w sofcie na maszynę. Czas wygenerowania programu wraz z wycięciem to jakieś 8-10 minFred to czemu sam nie napiszesz programu jak to takie proste?Fred pisze:Jak ktoś z Was zapoda rysunek w dxf lub dwg to mogę walnąć kilka sztuk. Powiedzmy że z blaszki 3mm, bez malowania - 2 dychy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość