Tysz tak sądzę. Amor winien wpadać letko, a wypadać trudno. Taka zasada. A jak je inaczej to je kwas.olo pisze:moim zdaniem ta druga pracuje normalnie a pierwsza niedomaga tłumieniowo, wnętrzności w porządku? może brakuje jakiegoś drobiazgu i dlatego nie tłumi? po wlaniu piętnastki to raczej powinna wracac poooooowoooooooliiiiiiiiiiiiii...........................................
Cóś jednak nie bangla, bo gdyby było wsjo oł rajt to by chodziło desejm. A jednak jest jak sejm. Nasuwa mi się pytanko: Czy w środku jest czysto? Może jaki kisiel, albo brud. A czy by docisnąć sprężyny w tym samym zakresie musisz użyć takiej samej siły, czy może znacznie różnej? I jeszcze pytanie, które chyba należałoby zadać na początku. Czy zanim się dotknąłeś było ołrajt, było bet czy nie wiesz (nie sprawdzałeś)?jordan23 pisze:spędżynki są oł rajt!! wszystkie pozostałe elementy tyż, nic nie brakuje, wszystko jest wporządalu, dlatego tyż nie wiem co nie jest halo..
no włacha nie i teraz nie wiem czy to było grejt czy bet, jeżely natomiast chodzi o czyszczenie lagSOWA pisze:I jeszcze pytanie, które chyba należałoby zadać na początku. Czy zanim się dotknąłeś było ołrajt, było bet czy nie wiesz (nie sprawdzałeś)?
to z pewnością były czyste bo oczyszczałem je bardzo długo i mozolnieKetchup pisze:albo jej nie wyczyściłeś odpowiednio i razem z nowym olejem zassała muł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość