No więc jak już niektórzy wiedzą zdecydowaliśmy z Kariną popełnić małżeństwo, no i nie ukrywamy że miło by było Was zobaczyć w tym dniu, ślub odbędzie sie 05.06.2010r w Sosnowcu dzielnica Ostrowy Górnicze ul. Starzyńskiego 74 o godz 16, po kościele weselicho w Dąbrowie Górniczej lokal znajduje sie nad zalewem Pogoria 1 ul. Żeglarska 30, no i oczywiście zapraszam przed ślubem do mnie (Dąbrowa Górnicza, Strzemieszyce ul. Rzeczna 35 to jest na pograniczu Dąbrowy i Sosnowca, kierować się na firmę Dekorgips, to na tej samej ulicy) co bym miał eskortę jak bede jechał po moją Panią, ale tu szczegółów co do godz jeszcze nie znam, mniej więcej można sie domyślić.
Oczywiście gdyby ktoś z dalsiejsza zdecydował sie na przyjazd to chetnie pomoge w organizacji noclegu (ja u siebie w bloku za wiele miejsca nie mam) ale w związku z tym że weselicho jest nad zalewem to są tam jakieś domki do wynajęcia (szczegółów nie znam ale jak bedą chetni to moge sie dowiedziec)
Wiadomo czasu jeszcze sporo, ale nie martwcie się nie dam Wam zapomnieć i bede się przypominał jak temat upadnie

Będzie nam bardzo miło jak ktoś się zjawi, chyba nie musze pisać ze woda ognista itp. dla spragnionych przybyszów bedzie.
na razie to chyba tyle, pozdrawiamy