Ze względu na fakt, iż film wchodzi do kin 8 stycznia, proponuję wybrac się nie wcześniej niż 16 lub 17 stycznia, w celu uniknięcia ilosci ludzi przybliżonej do ludności CHIN.
Jak sobie to wyobrażam ?
Żadne listy ani deklaracje póki co.
Na razie, poproszę o opinię i ewentualną listę ludzi, którzy są zainteresowani pomysłem.
Co do daty wyjścia, nie upieram się i jest to luźna propozycja.
Odnośnie realizacji projektu, widzę to tylko i wyłącznie tak, że dostaję przelew na konto lub gotówę do łapy i kupuję bilety dla wszystkich tak, abyśmy siedzieli w miarę w kupie, a KAWA, w ostatnim rzędzie z naszej grupy

Odrazu radze sobie wybić z głowy, zakładanie za kogoś pieniędzy na zakup biletów. Wybaczcie moi drodzy, ale znając solidność OWNERSOWSKĄ, nie chce mi się stać na 5 min przed seansem przed kasami i błagać, aby ktoś ode mnie odkupił bilety.
Jeśli mój pomysł na obejrzenie wspólne tego filmu nie spotka się z przyklaskiem Braci OWNERSOWSKIEJ, obiecuję nie pociąć się, ani nie rzucać z mostu, zatem zapraszam do dyskusji tylko tych, którzy mają chęć obejrzeć ten film w zacnym gronie.
Konkretnie i terminowo:
jeśli chodzi o terminy, to proponuję skupić sie najpierw na propozycjach terminu samego wyjścia - i mimo wszystko proponuję weekend

Jak zostanie ustalona data ja określę do kiedy spodziewam się kasy na koncie lub gotówkę na zakup biletów. Ci co wpłacą, Ci co nie wpłacą - strasznie mi z tego powodu wszystko jedno

Zatem zaczynamy