CIACHO 23.01.2010

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Obejrzenie w kinie filmu " CIACHO " co my¶lê, kiedy bym chcia³/chcia³a

Czas głosowania minął śr 03 lut 2010, 15:35

Chodzenie do kina jest bez sensu. ¦ci±gne se DIVx`a i obejrze na kompie a wy p³aæcie debile
2
9%
Poszed³bym na ten film, ale w kameralnym gronie....
2
9%
Zajebi¶cie, jak najszybciej, najlepiej na premiere, albo dzieñ po premierze.....
0
Brak głosów
Poczekajmy tydzieñ, dwa, albo trzy, a¿ siê oblu¼ni spêd i dobierzemy termin na pocz±tku lutego na ten przyk³ad....
7
30%
Wchodzê w to w weekend 15-17 stycznia
0
Brak głosów
Wchodzê w to w weekend 22-24 stycznia
2
9%
Wchodzê w to w weekend 29-31 stycznia
2
9%
Wchodzê w ka¿dym terminie, bo i tak siê ca³y czas op...dalam ;)
8
35%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

CIACHO 23.01.2010

Post autor: muchaok » pn 04 sty 2010, 15:35

W sensie i na myśli mam organizację wyjścia grupowego - OWNERSOWEGO, do kina na film pod groźnie brzmiącym tytułem " CIACHO ".
Ze względu na fakt, iż film wchodzi do kin 8 stycznia, proponuję wybrac się nie wcześniej niż 16 lub 17 stycznia, w celu uniknięcia ilosci ludzi przybliżonej do ludności CHIN.
Jak sobie to wyobrażam ?
Żadne listy ani deklaracje póki co.
Na razie, poproszę o opinię i ewentualną listę ludzi, którzy są zainteresowani pomysłem.
Co do daty wyjścia, nie upieram się i jest to luźna propozycja.
Odnośnie realizacji projektu, widzę to tylko i wyłącznie tak, że dostaję przelew na konto lub gotówę do łapy i kupuję bilety dla wszystkich tak, abyśmy siedzieli w miarę w kupie, a KAWA, w ostatnim rzędzie z naszej grupy ;)
Odrazu radze sobie wybić z głowy, zakładanie za kogoś pieniędzy na zakup biletów. Wybaczcie moi drodzy, ale znając solidność OWNERSOWSKĄ, nie chce mi się stać na 5 min przed seansem przed kasami i błagać, aby ktoś ode mnie odkupił bilety.

Jeśli mój pomysł na obejrzenie wspólne tego filmu nie spotka się z przyklaskiem Braci OWNERSOWSKIEJ, obiecuję nie pociąć się, ani nie rzucać z mostu, zatem zapraszam do dyskusji tylko tych, którzy mają chęć obejrzeć ten film w zacnym gronie.

Konkretnie i terminowo:
jeśli chodzi o terminy, to proponuję skupić sie najpierw na propozycjach terminu samego wyjścia - i mimo wszystko proponuję weekend ;)
Jak zostanie ustalona data ja określę do kiedy spodziewam się kasy na koncie lub gotówkę na zakup biletów. Ci co wpłacą, Ci co nie wpłacą - strasznie mi z tego powodu wszystko jedno ;)

Zatem zaczynamy
Ostatnio zmieniony czw 11 lut 2010, 00:14 przez muchaok, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
Łysolek
Shrek
Shrek
Imię: Adam

Post autor: Łysolek » pn 04 sty 2010, 15:57

yyy dobra jeszcze Jacku tylko powinieneś dac w tytule że chodzi o film i odnośnik do chociażby recenzji filmu, gdyż pierwsze z czym sobie skojarzyłem to z Anią(Szarlotką ) :D

a tak żeby nie rozmywać :)

chętny z tego co pamiętam to polska komedia więc napisów nie trzeba czytać :D

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » pn 04 sty 2010, 15:59

ŁysolkQ, mi sie wydaje, że zbieżność tytułu filmu i Ani C. nie jest przypadkowa.
Poza tym, tak głośno o tym filmie ostatnio, że chyba nikt nie ma złudzeń iż chodzi o nową polską superprodukcję.
A co do recenzji, to chyba takich narazie nie ma, bo z tego co się orientuję, dopiero w najbliższą środe jest pokaz przedpremierowy i dla dziennikarzy, więc będą jakies recenzje.
Poza wszystkim, czy ja wygladam na kogoś, kto podaje wszystko na tacy. Jak ktoś się waha, to se znajdzie recenzje i na jej podstawie pójdzie, albo nie pójdzie.
Radzę jednak być ostrożnym w tej kwestii. Ja się kiedys oszukałem. Przeczytałem recenzję "ANGIELSKIEGO PACJENTA" której autor generalnie sikał po nogach odnośnie tego filmu. Zatem ja zachęcony wydałem troszkę petrozłotówek i postanowiłem iść do kina. Od tamtej pory nie opieram się na recenzjach, tylko na ewentualnych zwiastunach przed innymi filmami w kinie.
"ANGIELSKIEGO PACJENTA " nie obejrzałem do dzisiaj, a wtedy z kina wyszedłem po ok 30 min i nie żałuję.

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pn 04 sty 2010, 18:22

a zapewne rozkrecal sie chwile pozniej i konczyl zaje...scie:]

prawde mowiac szybciej spodziewalbym sie propozycji masowego wyskoku na avatara,
cos tam o ciachu obilo mi sie o uszy ale nic konkretnego-moze stad moje nastawienie,
tak czy inaczej w dobrej ekipie wszystko moze byc smieszne:]
w zasadzie popieram.

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » pn 04 sty 2010, 18:31

Trzeba byc na czasie. A skoro o Ciachu coś Ci się obiło o uszy.......to zazdroszcze ;)
Mi się ciacho ze swoim sopranowym, głębokogardłowym "CELIK !!!!!" obija o uszy juz od dawna ;)
Tak czy tak, ja organizuję wyjście na "CIACHO" bo "AVATAR" juzobejrzany, w małym gronie OWNERSOWSKIM, ale obejrzany ;)
Prosze zatem konkretyzowac opinie odnośnie tego pomysłu, lub założyć swój watek z organizacją wyjścia na " AVATARA" ;p

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » pn 04 sty 2010, 18:43

muchaok, głosik oddany :) czekam na wyniki 8)
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pn 04 sty 2010, 18:47

kto idzie ze mna na avatara? :mrgreen:

mialem na mysli to, ze taki temat powinien pasc przed premiara avatara ale tyczyc sie wlasnie niego a najlepiej wersji 3D,

jesli imponuje Ci obicie sie o uszy ciacha jakie bylo w moim przypadku to latwo mozesz to zrealizowac, i niewiele Ci do szczescia potrzeba:]

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pn 04 sty 2010, 19:41

wchodze w to :) A co do Avatara to ja jednak wolę w IMAX obejrzeć bo 3D powala na kopyta :)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pn 04 sty 2010, 20:04

to ja o tem przecie:]

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał

Post autor: C_L_K » wt 05 sty 2010, 08:59

Temat niezwykle bliski memu sercu :evil więc głos oczywiście oddany :mrgreen:

Jeśli mogę coś wtrącić, to chciałbym zalobbować termin 22-24.01. Jeśli na wspólnym oglądaniu zagościć ma CiachO z szanownym małżonkiem, to niestety od 29.01 do 07.02 niemanas w zasięgu.
Twardy161 pisze:mialem na mysli to, ze taki temat powinien pasc przed premiara avatara
Skoro powinien to trzeba było zakładać. Skoro nie padł to się Twardy161 spóźniłeś. Więc nie zaśmiecaj wątku Muchy.

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » wt 05 sty 2010, 12:52

głos oddany... jestem za terminem 22-24 stycznia, później nas nie będzie :(
JuNioR pisze:I czasem na naszej klasie też sobie pooglądam Ciacho z jakimś brzydalem u boku, że niby mężem czy coś ;-P
hmmmm... nie wiem o kim mówisz :mrgreen: ;-)

... i proszę mi tu nie robić konkurencji z Avatarem ;)
jeśli Avatar to tylko w 3D, po obejrzeniu w tej formie uważam, że wersja ściągnięta z sieci to czysta profanacja... ..
Warto było wydać na bilet :mrgreen:
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: muchaok » wt 05 sty 2010, 13:21

W obecnej chwili, moge stwierdzić zatem, że powoli skupiamy sie na terminie 22-24 stycznia - lub wcześniejszym, ale wcześniej raczej będzie trzeba oglądać film z CHIŃCZYKAMI, zatem klaruje nam sie opcja terminu ;)
Co za tym idzie, powoli mozna zacząć kształtować listę chętnych obecnych, zainteresowanych obejrzeniem dzieła epokowego w weekend 22-24 stycznia.
Dla sprecyzowania, proponowałbym ustawiać się na sobotę - czyli 23 stycznia, w godzinach popołudniowo - wieczornych, czyli nie wcześniej niż na 16.00 i nie później niz na 20.00
Ci którzy akceptują takowy bieg wydarzeń, proszeni sa o dopisywanie się do listy:

1. mucha i Magda = 2 szt.
2. ............................ szt.
3. .............................szt.

W miejscu tym, pragnę podziękować za zainteresowanie i wypowiedzi w temacie "członków", z poza 100-lycy. Akceptujemy oczywiście korespondencyjne obejrzenie z nami tego filmu, jednakże prosiłbym o dopasowanie się terminowo i czasowo, aby wcześniej nie padły na forumie recenzje tych co obejrzeli ;)

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » wt 05 sty 2010, 13:40

1. mucha i Magda = 2 szt.
2. Ciacho & Celik = 2 szt.
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » wt 05 sty 2010, 14:02

muchaok pisze:Akceptujemy oczywiście korespondencyjne obejrzenie z nami tego filmu, jednakże prosiłbym o dopasowanie się terminowo i czasowo, aby wcześniej nie padły na forumie recenzje tych co obejrzeli ;)

To m y obejrzymy korespondencyjnie 16 stycznia i wszystko Wam opowiemy :lol

W późniejszym terminie Piotrusia nie będzie w domku :P

:wiewiora
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 05 sty 2010, 14:15

ja mam najkrótszą recenzję świata:

!

i drugą bardziej rozbudowaną:

Ciacho jest słodkie!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

ODPOWIEDZ