Tor LUBLIN II i orszak weselny..
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tor LUBLIN II i orszak weselny..
Tak jak w temacie.. To kto sie pisze na niedziele 17-09-2006 ?? Mamy mało czasu i przydałoby sie jakoś umówić co do obstawy Maćka ślubu.. potem oczywiście nator 

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Panowie
Bardzo prosze kontakt wszystkich chętnych ze mną w sprawie orszaku weselnego. Staram się z Maćkiem ustalić trasę i organizację całej imprezy abyśmy nie zrobili zamieszania i wszystko odbyło się sprawnie. Prosze o PW z telefonem.
Jak to dobrze zorganizujemy to zrobimy niezłe wrażenie!!!
szerokości
Bardzo prosze kontakt wszystkich chętnych ze mną w sprawie orszaku weselnego. Staram się z Maćkiem ustalić trasę i organizację całej imprezy abyśmy nie zrobili zamieszania i wszystko odbyło się sprawnie. Prosze o PW z telefonem.
Jak to dobrze zorganizujemy to zrobimy niezłe wrażenie!!!
szerokości
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
ja będę miał na 98% kumpla (bo chce na torze sobie pojeździć) więc bedzie nas dwóch już na tor i do orszaku .. może jeszcze kogoś namówie to będzie nas więcej na tor. co do godziny to nie mam pojęcia na którą dojadę, mysle że ok 9-10 wyjade (jazdy będę miał ok 1,5h - a może szybciej
) jeśli chodzi o rezerwacje nic o tym nie wiem... hehee

- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
Hej panowie uważam to bardzo fajny pomysł pojechać i zrobić orszak weselny. Prawdopodobnie pojade ale nie mówię dziś na 100%. Ppamuła wysłałem ci wiadomość na PW bo chyba ty się zająłeś organizacją tej wyprawy.
Troche się obawiam jechać w dłuższą trasę bo ja i mój plecaczek nie mamy profesjonalnych spodni i butów także koło domu to sobie śmigamy bez problemu ale do lublina już trochę jest. Co myślicie w jeansach damy radę?

Troche się obawiam jechać w dłuższą trasę bo ja i mój plecaczek nie mamy profesjonalnych spodni i butów także koło domu to sobie śmigamy bez problemu ale do lublina już trochę jest. Co myślicie w jeansach damy radę?

"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Wszyscy którzy chcą jechac do Lublina i na ślub.
Jedziemy z różnych stron aby dotrzeć do Lublina na tor na godzine ok 10:45. Z
Adres toru: ul. Zemborzycka po prawej stronie jadąc od centrum.
Około 13:10 startujemy z toru do stacji StatOil na Al. Kraśnickiej na 13:30. Tam czekamy na limuzyne Modej Pary.
Potem konwojem jedziemy do Dąbrowicy pod kościół. Zatrzymujemy się w szyku z limuzyną. Młodzi wysiadaja i wchodzą do kościoła. Dopiero my parkujemy. Razem w szyku wchodzimy do kościoła trzymając się środka nawy głownej. Msza trwa godzinę. Po mszy równiez w konwoju jedziemy do miejscowości Jakubowice Konińskie. Tam zostawiamy Parę Młodą w domu weselnym. Wracamy na torowisko.
Szyk prowadzę z uwagi na wcześniej ustaloną trasę z Maćkiem.
Nie palimy gum, nie gazujemy do odcięcia, żadnych wygłupów. Jeszcze brakowało by jakiegoś wypadku w czasie ślubu. I tak takim konwojem zrobimy wrażenie. Szyk ustalimy w zależności ile będzie nas na stacji StatOil. Jedziemy jednakową prędkoscią ze stałymi odstępami. Kierowca limuzny i ja będziemy łączność radiową.
szerokości
p.s. proszę o kontakt SMS na 605 743 437 wszystkich chętnych.
Jedziemy z różnych stron aby dotrzeć do Lublina na tor na godzine ok 10:45. Z
Adres toru: ul. Zemborzycka po prawej stronie jadąc od centrum.
Około 13:10 startujemy z toru do stacji StatOil na Al. Kraśnickiej na 13:30. Tam czekamy na limuzyne Modej Pary.
Potem konwojem jedziemy do Dąbrowicy pod kościół. Zatrzymujemy się w szyku z limuzyną. Młodzi wysiadaja i wchodzą do kościoła. Dopiero my parkujemy. Razem w szyku wchodzimy do kościoła trzymając się środka nawy głownej. Msza trwa godzinę. Po mszy równiez w konwoju jedziemy do miejscowości Jakubowice Konińskie. Tam zostawiamy Parę Młodą w domu weselnym. Wracamy na torowisko.
Szyk prowadzę z uwagi na wcześniej ustaloną trasę z Maćkiem.
Nie palimy gum, nie gazujemy do odcięcia, żadnych wygłupów. Jeszcze brakowało by jakiegoś wypadku w czasie ślubu. I tak takim konwojem zrobimy wrażenie. Szyk ustalimy w zależności ile będzie nas na stacji StatOil. Jedziemy jednakową prędkoscią ze stałymi odstępami. Kierowca limuzny i ja będziemy łączność radiową.
szerokości
p.s. proszę o kontakt SMS na 605 743 437 wszystkich chętnych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- maciek
- klepacz
- Imię: Maciej
- Kontakt:
ppamula, jestem pod WIELKIM wrażeniem, ale dorzucę swoje 0,03 PLN.
1. Apeluję o troszkę więcej luzu.
2. Bez problemu możecie zatrzymać po kosciołem się zanim do niego wejdziemy. Chcielibyśmy na pewno przywitać się z niektórymi itd. Nie będziecie przeciez stac w tym czasie i czekać.
3. Wydaje mi się, że wcale nie musicie wchodzić w szyku do kościoła, niech to nie wyglada jak przemarsz wojsk, ale raczej jak wejście znajomych do koscioła
4. Nie będzie limuzyny tylko skoda fabia prowadzona przeze mnie
5. Na pewno pojawia sie tez motocykliści z Lublina, ale na pewno się z nimi dogadacie - możliwe, że będą chcieli poprowadzić parade przez centrum miasta, wiec mozliwe, że będziesz musiał oddać prowadzenie
6. Nie mamy nic przeciwko ODROBINIE hałasu po naszym wyjściu z koscioła, czy na miescie, ale na pewno chcemy palenia gumy.
Pozdrawiamy serdecznie
1. Apeluję o troszkę więcej luzu.
2. Bez problemu możecie zatrzymać po kosciołem się zanim do niego wejdziemy. Chcielibyśmy na pewno przywitać się z niektórymi itd. Nie będziecie przeciez stac w tym czasie i czekać.
3. Wydaje mi się, że wcale nie musicie wchodzić w szyku do kościoła, niech to nie wyglada jak przemarsz wojsk, ale raczej jak wejście znajomych do koscioła
4. Nie będzie limuzyny tylko skoda fabia prowadzona przeze mnie
5. Na pewno pojawia sie tez motocykliści z Lublina, ale na pewno się z nimi dogadacie - możliwe, że będą chcieli poprowadzić parade przez centrum miasta, wiec mozliwe, że będziesz musiał oddać prowadzenie

6. Nie mamy nic przeciwko ODROBINIE hałasu po naszym wyjściu z koscioła, czy na miescie, ale na pewno chcemy palenia gumy.

Pozdrawiamy serdecznie