W 5 dni dookoła Polski 11 - 15.08.2008
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
W 5 dni dookoła Polski 11 - 15.08.2008
Może nie do końca jak w temacie, ale pomyślałem sobie, że można byłoby przedłużyć zlot w Bieszczedach (08-10.08) o kilka dni i odwiedzić kilka ciekawych miejsc w Polsce. Nie mam jeszcze sprecyzowanej koncepcji trasy, ale na pewno chciałbym objechać Jurę Krakowsko-Częstochowską, Góry Stołowe , zahaczyć o Karkonosze, aby w końcu wylądować u Vikingów i posłuchać Erica Claptona , który koncertuje 14.08 w Gdyni (gościnnie Dżem) - bilety w mega kosmicznej cenie , ale może coś sie wykombinuje. Mam nadzieję , że niektórzy z Ownersów podłapią temat i nie nbędę musiał podróżować samemu. Chętnych na taki wypad proszę o dopisywanie sie do tematu.
Ostatnio zmieniony pn 04 sie 2008, 16:47 przez Arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Igor tydzień później juz będę pracował, a nie mam opcji przełożenia urlopu. Może uda ci się jeszcze zawinąć moto z Wa-wy po imprezie służbowej i doturlać na zlot chociażby w sobotę, ja dojadę dopiero w sobotęigor pisze:a tydzien pozniej?
Ruda wiemy , wiemy i na to liczymyRuda pisze:W Vikingowie to chyba wiecie i powtarzać nie muszę

Sorry za OT, ale czy na swoim avatarze wypadasz za burtę ze statku?

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Wiadomo Arczi, ze Długa Łódź Vikingów ZAWSZE ugości zdrożonych Ołnersów, a już tych ze Sciany Wschodniej to z Mega Flaszką i gratisowymi kartkami na g.
A i Vikindzy (nawet byli) nie są tacy coby kolegę zostawić na pastę czyhających niebezpieczeństw na i przy drogach Najjaśniejszej Rzeczypospolitej
a generalnie to zgodnie z ustaleniami
A i Vikindzy (nawet byli) nie są tacy coby kolegę zostawić na pastę czyhających niebezpieczeństw na i przy drogach Najjaśniejszej Rzeczypospolitej

a generalnie to zgodnie z ustaleniami
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
cieszę się bardzo, no i rzecz pewna, że Ownersi ze wschodu nie przybędą z pustymi rękami, chociaż liczę na to, że ktoś z Vikingów dołączy do wyprawymors pisze:Wiadomo Arczi, ze Długa Łódź Vikingów ZAWSZE ugości zdrożonych Ołnersów

15 to moczymy ... wiadomo co nad morzem + szybki kurs pływania na desce, z Wawy niedaleko, więc spoko możesz się przyłączyćigor pisze:moja wersja 5 dniowej podrózy. potrwa od 3 do 5 dni w zależności od okoliczności i planuję ją rozpocząć w stolnicy 15-go.