w tą SOBOTE impreza w LEGIONOWIE 05-07-2008
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
w tą SOBOTE impreza w LEGIONOWIE 05-07-2008
Ostatnio zmieniony wt 08 lip 2008, 10:50 przez WiktorVFR, łącznie zmieniany 1 raz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
jak mozna miec moto dalej niż w zasięgu wzroku ??
Napieraj do radomia, pociagiem godzina i 15 min - z tego co sie orientuje, droga powrotna to jakos trak godzinka z haczykiem, wiec spoko dasz rade jak wyjedziesz z wawy o 16.30, akurat dojedziesz na rozdroże
Napieraj do radomia, pociagiem godzina i 15 min - z tego co sie orientuje, droga powrotna to jakos trak godzinka z haczykiem, wiec spoko dasz rade jak wyjedziesz z wawy o 16.30, akurat dojedziesz na rozdroże

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
ctrlz, jeśli nie wiesz, to powiedz gdzie, co jak, a ktos po Ciebie podleci i zaprowadzi na ROZDROŻE.......
Ja się zgłaszam na ochotnika.......
Tylko gdzie - napisz, bo rozumiem, ze nie jesteś rdzennym Warszawiakiem, skoro nie wiesz gdzie jest plac na Rozdrożu
Albo jakis punkt charakterystyczny, znajomy Ci, najlepiej w strone mokotowa, patrząc od centrum.
Rzeknij słowo, a podlecę po Ciebie, o ile bedziesz na 200, bo ja z plecakiem więc nie zabiorę
Ja się zgłaszam na ochotnika.......
Tylko gdzie - napisz, bo rozumiem, ze nie jesteś rdzennym Warszawiakiem, skoro nie wiesz gdzie jest plac na Rozdrożu

Albo jakis punkt charakterystyczny, znajomy Ci, najlepiej w strone mokotowa, patrząc od centrum.
Rzeknij słowo, a podlecę po Ciebie, o ile bedziesz na 200, bo ja z plecakiem więc nie zabiorę

- muchaok
- klepacz
- Kontakt:
Wiesz Wiktor, Karolcia nie lubi młodszych od siebie. Poza tym, jak by Ci to powiedzieć juz sobie upatrzyła wśród OWNERSÓW kogoś ;p więc jak JANO bedzie to sprzedam tanio plecak - cena wywoławcza skrzynka BAZY - ale dobrej BAZY 

- Olga Skórka
- zadomowiony