Tak ostatnio siedzę i siedzę, myślę i myślę i... wpadłem na pomysł spotkania z Wami. Jako, że jestem nowy to tym bardziej chciałbym się spotkać i poznać Was bo tak przypadkowo na drodze to raczej ciężko będzie i wydaje mi się, że te słowa wypowiadam w imieniu również innych forumowiczów i posiadaczy najlepszego na świecie motocykla

Do rzeczy. Jako że jesteście rozsiani po całej Polandii to chciałbym zaproponować wyjazd w Tatry, tutaj nocleg, który pozwoli nam się "bliżej"

Kwestia finansowa to jeszcze do ustalenia, organizację wezmę na siebie bo podejrzewam, że nikt przez Polskę z kiełbachą i browarami na plecach nie pojedzie. Najtrudniejsze będzie dogranie terminu czyli noclegów bo będziemy musieli się wstrzelić w jakąś lukę w rezerwacjach i tutaj czekam na Wasze propozycję jeśli w ogóle mój pomysł Wam się podoba. Tak jak wspominałem w grę wchodzi maj i czerwiec, a potem dopiero wrzesień i październik. W lipcu i sierpniu głównie mamy tygodniowe turnusy wakacyjne i odpada

Przeanalizujcie wszystkie za i przeciw i czekam na Wasze odpowiedzi

P.S. Osoby towarzyszące "plecaczki" również mile widziane ponieważ pokoje są wieloosobowe również z podwójnymi łóżkami więc się pomieścicie