Łódz 9 lub 10 listopad ten weekend
-
- klepacz
- Kontakt:
Łódz 9 lub 10 listopad ten weekend
Padła taka propozycja, co by się piwka nie napić w Łodzi w ten weekend. Jest ktoś chętny? Piątek lub sobota, piszcie komu jaki dzień pasi.
GaBaS & Ewas piątek i może sobota
Niespodzianka & niespodzianka
...
GaBaS & Ewas piątek i może sobota
Niespodzianka & niespodzianka
...
GaBBaS
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja jestem chetny, tylko raczej nie w piatek, bo wtedy moj brat przylatuje z Irlandii na weekend i musze go odebrac z lotniska
Sobota, w sumie OK...
Sobota, w sumie OK...
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
Piotrek, nie pier...l glupot, tylko pakuj skarpetki w reklamowke i dawaj z nami. Na nauke przyjedzie czas w trakcie sesji. Chyba, ze spedzasz czas z mlodymi dupeczkami, ale za to tez wpierdol Ci sie nalezy, bos psem ogrodnika sie stal i z kumplami sie swiezym miesem nie podzielisz...
Wiec odwoluje wszystkie Twoje plany i jedziemy do Lodzi
Jedna baaaardzo wazna rzecz!!!!
Ja juz nie chce spac w tych ogrewanych domkach, choc w Papudze bylo calkiem, calkiem...
Wiec odwoluje wszystkie Twoje plany i jedziemy do Lodzi
Jedna baaaardzo wazna rzecz!!!!
Ja juz nie chce spac w tych ogrewanych domkach, choc w Papudze bylo calkiem, calkiem...
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Co Wy z tą Łodzią?? Tam mamy tylko ze 3 naszych, więc jest problem z zakwaterwoaniem itp., a ze względu na piździawę panującą o tej porze roku spontany nie są wskazane i trzeba mieć zaklepaną jakąś miejscówę do spania, żeby nery do podłoża nie przymarzły.
W Warszawce za to nas siła i każdy przyjezdny zostanie przygarnięty bez żadnych problemów.
Poza tym Rafał z Anką nam się pobierają, proponuję zrobić dla nich jakis melanżyk tu, na miejscu - w Warszawce. Najlepiej u Marka w domu - i tak ma remont
Rozmawiałem przed chwilą z Rafałem - najbliższą sobotę mają wolną.
Świadkiem Rafała jest jego brat małolat, który nie zna ani nas, ani innych jego kumpli, więc on o żadnym balecie na pewno nie pomyślał.
Przydałoby się urządzic wieczorek kawalerski dla przyszłego Pana młodego i oczywiście panieński dla przyszłej Pani młodej. Niestety na 2 imprezy czasu już nie mamy, bo ślub już w następny weekend.
Urządźmy więc im wspólną imprezkę, ostatnią w aktualnym stanie cywilnym, Co Wy na to?
P.S. Tylko proszę odpuścić sobie nic niewnoszące posty. Czasu mało, trzeba się spiąć i zorganizować. . Chyba, że nie jesteście taką akcją zainteresowani.
P.S. II Jeśli moja inicjatywa spotka się z Waszą aprobatą, biorę na siebie zorganizowanie specjalnych atrakcji...
W Warszawce za to nas siła i każdy przyjezdny zostanie przygarnięty bez żadnych problemów.
Poza tym Rafał z Anką nam się pobierają, proponuję zrobić dla nich jakis melanżyk tu, na miejscu - w Warszawce. Najlepiej u Marka w domu - i tak ma remont

Rozmawiałem przed chwilą z Rafałem - najbliższą sobotę mają wolną.
Świadkiem Rafała jest jego brat małolat, który nie zna ani nas, ani innych jego kumpli, więc on o żadnym balecie na pewno nie pomyślał.
Przydałoby się urządzic wieczorek kawalerski dla przyszłego Pana młodego i oczywiście panieński dla przyszłej Pani młodej. Niestety na 2 imprezy czasu już nie mamy, bo ślub już w następny weekend.
Urządźmy więc im wspólną imprezkę, ostatnią w aktualnym stanie cywilnym, Co Wy na to?
P.S. Tylko proszę odpuścić sobie nic niewnoszące posty. Czasu mało, trzeba się spiąć i zorganizować. . Chyba, że nie jesteście taką akcją zainteresowani.
P.S. II Jeśli moja inicjatywa spotka się z Waszą aprobatą, biorę na siebie zorganizowanie specjalnych atrakcji...
- benito
- ostry klepacz
- Kontakt:
jestem za, choc moze plec slaba niech zorganizuje panienski, a my kawalerski...bo przeciez laczac imprezy, traca one swoj podstawowy sens...
mysle, ze latwiej bedzie kilku osobom z Lodzi i Piotrkowa dojechac do Wawy...
Ja kilka miejsc do spania zawsze zapewnie
Wiec, szybka decyzja i jedziemy z tym koksem.
I bedzie gitarrrrra
mysle, ze latwiej bedzie kilku osobom z Lodzi i Piotrkowa dojechac do Wawy...
Ja kilka miejsc do spania zawsze zapewnie
Wiec, szybka decyzja i jedziemy z tym koksem.
I bedzie gitarrrrra
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
benitto pisze:co to za przybysz??
Czyzby Slynny Zdzislaw Przybysz!?GaBaS pisze:Nie mogę zbyt oficjalnie pisać, ale w Łodzi ma być pewien przybysz, którego oficjalnie ma nie być
Janusz B. pisze:urządzic wieczorek kawalerski dla przyszłego Pana młodego i oczywiście panieński dla przyszłej Pani młodej (...) Urządźmy więc im wspólną imprezkę
benitto pisze:przeciez laczac imprezy, traca one swoj podstawowy sens
Dogodz tu wszystkim...paty pisze:pomysl Janusza bardzo mi sie podoba, [jestem calkowicie za!!