MOTOBAZAR ŁÓDŹ !!! 11-12.05.2007
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
MOTOBAZAR ŁÓDŹ !!! 11-12.05.2007
Jak w temacie. Czy ktoś jedzie?
Troszkę dziwny termin (piątek - sobota).
Doyar czy możesz potwierdzić termin - nie znalazłem nic na necie.
Od razu powiem, że mi nie pasuje sobota (muszę być w W-wie) - więc jadę w piątek autem. Ktoś chce się zabrać z W-wy? Mam 3 miejsca.
Troszkę dziwny termin (piątek - sobota).
Doyar czy możesz potwierdzić termin - nie znalazłem nic na necie.
Od razu powiem, że mi nie pasuje sobota (muszę być w W-wie) - więc jadę w piątek autem. Ktoś chce się zabrać z W-wy? Mam 3 miejsca.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Plan mam taki:Jumper pisze:a na ile chcesz jechac.. ? Generalnie potrzebuje rękawic, więc moze bym się wybrał...
- wyjazd z W-wy koło 8-9 rano
- "zwiedzić" bazar i zrobić zakupy
- powrót do W-wy około 17-18
Każdy jest mile widziany na pokładzie "Renaty"Jumper pisze:o ile bedzie ci odpowiadało moje towarzystwo rzecz jasna.. hehehe

- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
To jest chyba to: http://www.motoweteranbazar.com/
Tak więc termin to 11-12 maja
Tak więc termin to 11-12 maja
Tak, termin potwierdzony. Najlepiej robic zakupy w piatek kolo 14-16, wczesniej sie jeszcze ludzie zjezdzaja a potem sie okazje rozchodza i naplywa tlumek, a w sobote to juz zwiedzanie rodzinami. Jak sie wyrwe z roboty to chetnie w tych godzinach zawitam w poszukiwaniu tego i owego, mozemy sie spikac i spotykac. Ale jak mi sie nie uda, to w sobote od rana bede eksplorowal...
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
ja tez chetnie bym sie wybral bo potrzebuje troche gratow, mowicie w piatek najlepiej tam uderzyc?
[ Dodano: 2007-05-09, 22:12 ]
bedzie ktos na tym bazarze bo ja chyba nie dam rady dojechac a potrzebuje tego cholernego kola i tarcz, moze moglby mi ktos kupic i wyslac? kasiore przesle na konto.
[ Dodano: 2007-05-09, 22:12 ]
bedzie ktos na tym bazarze bo ja chyba nie dam rady dojechac a potrzebuje tego cholernego kola i tarcz, moze moglby mi ktos kupic i wyslac? kasiore przesle na konto.
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Rommi masz jeszcze miejsce w aucie? jeśli tak, chętnie bym się z Tobą zabrał. Daj znaka jak naszybciej, bym wiedział, czy wyszarpnąc sobie jutro wolne (najlepiej telefonicznie, albo na gg - wprawdzie jestem "niewidoczny", ale do 16 się stąd nie ruszam.). pzdr
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt: