znowu Krym..:) 10.09.2011
- lukmajster
- teksciarz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
- Kontakt:
znowu Krym..:) 10.09.2011
planuje trip na krym data 10.09.2011 +\- 2 dni , czas ok 10-14 dni. Trasa do ustalenia, puki co 2 moto. (4 osoby).Jesli ktos planuje cos takiego lub ma ochote, to zapraszam na prv. pozdrawiam:)
- lukmajster
- teksciarz
- Kontakt:
Re: znowu Krym..:) 10.09.2011
trasa mniej wiecej bedzie wygladac tak:
http://tnij.org/trasakrymm
W planach dojazd na miejsce spedzenie kilku dni, i integracja z tubylcami,
w dordze powrotnej przejazd przez Transfăgărășan http://www.youtube.com/watch?v=OCgft55K ... r_embedded wjechac do 7-mio grodu oblukac zamek Draculi:P
I w drodze powrotnej w slowancji do cieplych zrodel zawitac.
tak wstepnie, mozliwe ze cos odpadnie z braku czasu lub innych nie przewidzianych spraw.
http://tnij.org/trasakrymm
W planach dojazd na miejsce spedzenie kilku dni, i integracja z tubylcami,
w dordze powrotnej przejazd przez Transfăgărășan http://www.youtube.com/watch?v=OCgft55K ... r_embedded wjechac do 7-mio grodu oblukac zamek Draculi:P
I w drodze powrotnej w slowancji do cieplych zrodel zawitac.
tak wstepnie, mozliwe ze cos odpadnie z braku czasu lub innych nie przewidzianych spraw.
- maxym73
- teksciarz
- Imię: Marcin
Droga spokojnie do przejechania, ale współczuję plecaczką ze względu na stan dróg na Ukrainie / oprócz sanego Krymu/
Powodzenia
Powodzenia
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia
- gruber
- zadomowiony
- Imię: Jarosław
Parę dni temu wróciłem z Krymu, drogi faktycznie pozostawiaja dużo do życzenia, spotkanie z milicją kosztowało mnie 40$.Sam Krym piękny i godny polecenia, jeśli mił by ktoś jakieś pytania to na PW.
- Siara
- zadomowiony
- Kontakt:
Wróciłem w piątek. Zgadzam się, tylko mój mandat kosztował 50E, 150 Hrywien, 5 $, 5Ł... wszystko co mi zostało 200km od granicy zawinęła Milicja, wmawiali mi, że mam 0,3 promila (wiem, że miałem 0,0 oczywiście wyniku mi nie pokazali...) Ale groziło mi zabranie prawka i dołek na 3 dni do wyjaśnienia, a moto w szczerym lesie SKUR**SYNY! Poprzedni patrol dostał od nas po 5E i było ok. Sam Krym to co innego, tylko ten dojazd...gruber pisze:Parę dni temu wróciłem z Krymu, drogi faktycznie pozostawiaja dużo do życzenia, spotkanie z milicją kosztowało mnie 40$.Sam Krym piękny i godny polecenia, jeśli mił by ktoś jakieś pytania to na PW.
Aaaa... i zapomniałem dodać, dokonałem niemożliwego, połamałem Wingracka2 na tych dziurach. Od drgań bocznych kufrów odłamał się centralny kufer wraz z płytą, szybka druciara i nie trzeba było go zostawiać... Kumplowi po dziurach odkręciły się 2 śrubki id przedniego błotnika, który spadł na oponę i połowe błotnika się stopiło... Mega dziury, a na drogach chyba całe zoo widziałem.
Akrapović, WINGRACK 2, Givi 3x, K&N
- makiak
- bywalec
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Siara trzeba nadmienić że obydwa patrole spotkaliśmy w okolicach Tarnopolu więc radzę szerokim łukiem omijać tą dziurę,
lepiej nie zapuszczać się na boczne drogi bo ich stan jest zły, żeby nie powiedzieć że miejscami tragiczny
głównymi dało się zrobić 860km jednego dnia,
szerokiej drogi dla tych co dopiero się wybierają,
polecam drogę T0117 z Jałty do Tankowe,
lepiej nie zapuszczać się na boczne drogi bo ich stan jest zły, żeby nie powiedzieć że miejscami tragiczny

głównymi dało się zrobić 860km jednego dnia,
szerokiej drogi dla tych co dopiero się wybierają,
polecam drogę T0117 z Jałty do Tankowe,
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
pozdro z sudaku
omijac droge od lwowa do ternopil!!! potem luz ale pierwsze ok300km od granicy masakra
omijac droge od lwowa do ternopil!!! potem luz ale pierwsze ok300km od granicy masakra
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- lukmajster
- teksciarz
- Kontakt:
Wyjazd odwołany, spr. prywatne kompana wycieczki... :[
my startujemy 3 września przez Rumunię na Krym , jak masz możliwość to dawaj z nami