Jasna Góra - 17.04.2011 - Ekipa z Łodzi
- lu73k
- pisarz
- Imię: Krzysiek
- Kontakt:
Jasna Góra - 17.04.2011 - Ekipa z Łodzi
Panowie, warto byłoby zebrać ekipę, która rusza z Łodzi tak, żebyśmy sobie razem śmignęli. Moja propozycja zbiórki to BP na skrzyżowaniu Włókniarzy/Drewnowskiej.
Wpisujcie sie, kto chętny. Zbiórka 7:45, wylot o 8:00.
Wpisujcie sie, kto chętny. Zbiórka 7:45, wylot o 8:00.
- Michallica
- zadomowiony
- Imię: Michał
- Kontakt:
To ja także 99% na tak, a ten 1% to gdyby była ulwa z gradobiciem i trzęsieniem ziemi
Godzina mi pasi, lepiej być tam wcześniej niz na ostatnia chwile i tym tłumie...
Kolega z Gliwic jak dla mnie może o 12:00 startować, jest szybki wiec zdąży... św.Piotr czeka

Godzina mi pasi, lepiej być tam wcześniej niz na ostatnia chwile i tym tłumie...
Kolega z Gliwic jak dla mnie może o 12:00 startować, jest szybki wiec zdąży... św.Piotr czeka

objects in the rear view mirror may appear closer than they are
Szalom 
Oj, dawno na 4UM nie zagladalem, a tu sie tymczasem ekipa z Uć siti ukonstytuowała!
Fajnie, fajnie.
Podłączam się, do Cz-wy będziem leciec, ale to jeszcze i czasu duzo i nieco za wczesnie ta zbiorka, ja o tej porze to robie pierwsze poranne siQ. Ale bede trzymac reke na pulsie w kwestii wylotu na Jasna.
Pozzdro.

Oj, dawno na 4UM nie zagladalem, a tu sie tymczasem ekipa z Uć siti ukonstytuowała!
Fajnie, fajnie.
Podłączam się, do Cz-wy będziem leciec, ale to jeszcze i czasu duzo i nieco za wczesnie ta zbiorka, ja o tej porze to robie pierwsze poranne siQ. Ale bede trzymac reke na pulsie w kwestii wylotu na Jasna.
Pozzdro.
- Michallica
- zadomowiony
- Imię: Michał
- Kontakt:
Witam, chętnie bym poleciał z Wami, ale od nie dawna posiadam taki motuuur
i muszę kilka rzeczy w nim wymienić, t.j. łancuch , opony i nie wiadomo co jeszcze? Może dacie mi namiary na jakiś dobry serwis w Łodzi?
Ale 17.04 podjadę na BP aby Was bliżej poznać, co do wyjazdu zobaczymy, może ogarnę.
Pzdr.

Ale 17.04 podjadę na BP aby Was bliżej poznać, co do wyjazdu zobaczymy, może ogarnę.
Pzdr.
Zawsze była Honda Civic, teraz jest VFR:))
- Maniuś
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
witaj Miki!
prawie wszystko mozesz zrobic sam...w razie potrzeby chętnie doradze lub pomoge, a co do serwisu to prosze: http://www.motopublica.pl/
maja sklep, serwis i bardzo mila i fahowa obsluga.
polecam: kupowalem oleje ,filtry,klocki-zdowolony
w serwisie zmienialem gumy i tez zadowolony.
Pozdro!
[ Dodano: |31 Mar 2011|, o 19:05 ]
Super Pablo że z Ewką lecicie z nami, a może i ja wam zrobie niespodzianke !!!
Pozdrawiam!!!
prawie wszystko mozesz zrobic sam...w razie potrzeby chętnie doradze lub pomoge, a co do serwisu to prosze: http://www.motopublica.pl/
maja sklep, serwis i bardzo mila i fahowa obsluga.
polecam: kupowalem oleje ,filtry,klocki-zdowolony
w serwisie zmienialem gumy i tez zadowolony.
Pozdro!
[ Dodano: |31 Mar 2011|, o 19:05 ]
Super Pablo że z Ewką lecicie z nami, a może i ja wam zrobie niespodzianke !!!

Pozdrawiam!!!

Maniuś