Jasna Góra 2010-04-18
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Spox - rozumiem, sugeruję jednak nie wjeżdżać od pupy stronyarcziartur pisze: Maćku to są uzgodnienia które podjęła Komenda Miejska w Częstochowie w
zakresie organizacji dojazdu i parkowania w trakcie rozpoczęcia tej imprezy Ja z nimi nie rozmawiałem po prostu dostaliśmy takie już informacje wszystko okaże się na miejscu.

Co do samego parkowania pod JG to słuszna myśl, bo zawsze robił się tam młyn i kibel.
Obyś dał radęarcziartur pisze:mam nadzieje że aktualna sytuacja która jest w Państwie i moje służbowe zajęcia nie będą kolidować i będę miał czas żeby pojechać na ten zlot

Jeśli pogoda będzie ładna to zapraszam do mnie na grilla w sobotę pod wieczór wszystkich którzy przyjadą wcześniej

Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
My jedziemy do Częstochowy już w piątek 
Nocleg mamy załatwiony w jakimś Klasztorze(załatwiał kolega, dlatego nie znam jeszcze adresu)
W sobotę mamy nadzieję pozwiedzać Jasną Górę i spotkać się z Ownersami, którzy mam nadzieję jak zwykle licznie przybędą

Nocleg mamy załatwiony w jakimś Klasztorze(załatwiał kolega, dlatego nie znam jeszcze adresu)
W sobotę mamy nadzieję pozwiedzać Jasną Górę i spotkać się z Ownersami, którzy mam nadzieję jak zwykle licznie przybędą

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
Z mojego ogródka widać JG, a do murów jest jakieś 15 minut piechotą, więc po zwiedzaniu zapraszam na grillaRuda i Piotr pisze:W sobotę mamy nadzieję pozwiedzać Jasną Górę i spotkać się z Ownersami, którzy mam nadzieję jak zwykle licznie przybędą

Katarzynki to takie pierniczki
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
Ruda, my też mamy zamiar wybrać się na jakieś zwiedzanie, więc mam nadzieję że w sobotę się zdzwonimy i uda nam się gdzieś wspólnie wybrać.
Kolega miał trzy dni temu wypadek na motocyklu(pewna Pani zawracając zjechała mu drogę ) i nie jedzie z nami do częstochowy w związku z czym jest wolny pokój jednoosobowy chociaż jestem przekonany że z własnym śpiworem nie będzie problemu i dla dwóch osób.
Kolega miał trzy dni temu wypadek na motocyklu(pewna Pani zawracając zjechała mu drogę ) i nie jedzie z nami do częstochowy w związku z czym jest wolny pokój jednoosobowy chociaż jestem przekonany że z własnym śpiworem nie będzie problemu i dla dwóch osób.
Może dotąd zaniedbywałem modlitwę, ale teraz, jeśli tam jesteś, proszę, uratuj mnie Supermanie.
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
na JG o 12 jest msza żałobna:
http://rajdkatynski.net/index.php
więc skoro nas tam chcą.. Kraków będzie zapchany pewnie, a może na JG wystawią telebim jakiś z transmisją.
http://rajdkatynski.net/index.php
więc skoro nas tam chcą.. Kraków będzie zapchany pewnie, a może na JG wystawią telebim jakiś z transmisją.
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Do Krakowa nie ma co się pchać na moto. Przerabiałem kilka "imprez masowych" w Krakowie. Będzie ścisk jakich mało. O miejscach parkingowych w promieniu 5km od wawelu będzie można zapomnieć. W Krakowie ogólnie jest "ciasno" (to nie Wawa).Kornik pisze:Pytanie na niedzielę to czy częstochowa czy kraków? Sam nie wiem
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Wojtek86, Powiedzmy że Kraków znam i dostac się tma na moto nie jest az tak trudno, choc tego dnia faktycznie może być ciężej. To byla taka moja refleksja ale nie czytałem informacji bierzacej o JG (co uczyniłem w chwile po poprednim poście). Tak więc myśle że faktycznie macie racje. Tak więc w niedziele skoro świt jadę na JG.
A żeby nie mnożyć tematów to może regionalne listy wyjazdowe zrobimy cobyśmy wiedzieli jak się ustawić w ekipy.
Centurium (stacja benzynowa przed Nadarzynem?):
-Kornik i Daga (między 6:00 - 7:00, Niedziela)
A żeby nie mnożyć tematów to może regionalne listy wyjazdowe zrobimy cobyśmy wiedzieli jak się ustawić w ekipy.
Centurium (stacja benzynowa przed Nadarzynem?):
-Kornik i Daga (między 6:00 - 7:00, Niedziela)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid