Wcyce 08-05-2009
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Jesli w piątek Piotrasa będziemy mieli odprowadzac to poprostu gitare i wspomnienia zabierzemy do Krakowa i tu zostanmy do niedzieli wtedy.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Witam. Przejeżdżałem przez Wdzydze w tą Niedziele i raczej mnie moja nie puści w ten weekend
( poza tym w piątek jestem w pracy i nie dam rady wolnego wziąść ). A chciałbym do Was dołączyć. Co do pogrzebu Piotrka to raczej się nie wyrobią na ten tydzień - za dużo formalności 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Mnie jest potrzebne takie spotkanie z Wami. Dlatego ze smutkiem przyjąłem że Wcyce odwołane.
Ale pragnę przypomnieć z doświadczenia że w przypadku wypadku drogowego z takim skutkiem niestety pogrzeby się odwlekają zwłaszcza, że wszystko zdażyło sie za granicą. Na pewno wszelkie sprawy urzędnicze z udziałem konsula nie są łatwe i szybkie. Myślę że pogrzeb będzie w środku przyszłego tygodnia (to wariant optymistyczny) albo w przyszły weekend.
Ale pragnę przypomnieć z doświadczenia że w przypadku wypadku drogowego z takim skutkiem niestety pogrzeby się odwlekają zwłaszcza, że wszystko zdażyło sie za granicą. Na pewno wszelkie sprawy urzędnicze z udziałem konsula nie są łatwe i szybkie. Myślę że pogrzeb będzie w środku przyszłego tygodnia (to wariant optymistyczny) albo w przyszły weekend.
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Każdego z nas cos ściska w środku i nawet ,jeżeli w natłoku spraw codziennych odrywamy się od myśli o tej tragedii to za jakiś czas ta myśl do nas wraca i nie możemy sobie znaleźć miejsca. Myslę, że nasze spotkanie w takiej okoliczności jest jak najbardziej wskazane - nie będzie to huczna impreza taka jak planowaliśmy, ale na pewno poczujemy się lepiej mogą c o tym pogadać w swoim gronie, wiec o ile nie będzie pogrzebu Piotrka w tym tygodniu to dalej deklaruję swój przyjazd do Wdzydz
Ostatnio zmieniony śr 06 maja 2009, 00:34 przez Arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wcale nie ...... padre czeka na NAs.....jakby co....ppamula pisze:Mnie jest potrzebne takie spotkanie z Wami. Dlatego ze smutkiem przyjąłem że Wcyce odwołane.
mors pisze:Po tragedii ROADSa - brakowało nam wspólnego spotkania, pobycia razem, powspominania. Łatwiej przeżyć te najgorsze pierwsze chwile kiedy jesteśmy w grupie ludzi potrzebujących siebie nawzajem.
Ten weekend byłby dobra porą na takie spotkanie bez imprezowania, ale ze sobą, gitarą, ogniskiem, browarem czy łychą wypitą za tcyh, których już nie ma pomiędzy nami.
Jeżeli Piotrka odprowadzimy w piątek czy sobotę - to jestem w tym czasie w Krakowie i nie będę we Wcycach.
Jeżeli w poniedziałek lub później to od piątku czekam na każdego chętnego na łódce mors - miejsce będzie miał każdy - choćbyśmy mieli spać pokotem na pokładzie.
Każdy kto przyjedzie ciapągiem do 3 city zostanie odtransportowany na Wcyce i z powrotem.
Wciągniemy banderę do połowy masztu, damy w wygar i zapalimy ognisko.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Kolczyk, to teraz już nie wiem, czy Wy przyjeżdżacie na południe na mszę, czy mam przekonywać żonkę, żeby mnie puściła do Was

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Wdzydze - nie są odwołane.
Coraz więcej osób deklaruje chęć przyjazdu i spotkania się. Tylko pogrzeb w ten weekend spowoduje odwołanie spotkania.
Myślę, że decyzję o wyjeździe na mszę do Krakowa podejmiemy wspólnie, gdy znana będzie data pogrzebu.
Możemy zamówić także mszę na Kaszubach w niedzielę rano.
Jak na chwilę obecną - czekamy na wszystkich chętnych we Wdzydzach
Coraz więcej osób deklaruje chęć przyjazdu i spotkania się. Tylko pogrzeb w ten weekend spowoduje odwołanie spotkania.
Myślę, że decyzję o wyjeździe na mszę do Krakowa podejmiemy wspólnie, gdy znana będzie data pogrzebu.
Możemy zamówić także mszę na Kaszubach w niedzielę rano.
Jak na chwilę obecną - czekamy na wszystkich chętnych we Wdzydzach
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS