Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
- czarny
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ok dzieki
[ Dodano: 2006-09-11, 19:13 ]
LukeVFR, Ty rozumiem wybierzesz sie tylko do Sulejowa? Czy do Lublina tez bys dał rade?
Bo moze rozwiazac to w ten sposob ze jedzmy tam gdzie pasuje wiekszej ilosci osob? Np dla mnie to nie ma znaczenia.
Pozatym wydaje mi sie ze nie powinny byc dwie ankiety rownoczesnie tylko najpierw termin potem miejsce
Ale juz chyba za pozno 
Bo wkoncu wyjdzie np tak ze umowimy sie np w Sulejowie a okaze sie ze tym ktorym pasowalo w tym miejscu akurat nie pasowal termin
I przyjada w wiekszosci Ci którzy woleli jechac do Lublina.
Nie wiem czy moj tok rozumowania jest zrozumiały???
JAk bysmy ustalili date, to wtedy Ci co moga w danym terminie wybraliby sobie miejsce. Mam racje?

[ Dodano: 2006-09-11, 19:13 ]
LukeVFR, Ty rozumiem wybierzesz sie tylko do Sulejowa? Czy do Lublina tez bys dał rade?
Bo moze rozwiazac to w ten sposob ze jedzmy tam gdzie pasuje wiekszej ilosci osob? Np dla mnie to nie ma znaczenia.
Pozatym wydaje mi sie ze nie powinny byc dwie ankiety rownoczesnie tylko najpierw termin potem miejsce

Bo wkoncu wyjdzie np tak ze umowimy sie np w Sulejowie a okaze sie ze tym ktorym pasowalo w tym miejscu akurat nie pasowal termin

Nie wiem czy moj tok rozumowania jest zrozumiały???

JAk bysmy ustalili date, to wtedy Ci co moga w danym terminie wybraliby sobie miejsce. Mam racje?

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
do borek lub do sulejowa dojade na bank bo smigam teraz skuterem i tam dam rade.w inne miejsca to wchodzi w gre tylko katamaran ktorego nie mam wiec bede sie musial prosic kogos
a tego nie lubie. chyba ze mnie jakas VFR po drodze do sielpii lub lublina zabierze,ale watpie czy wytrzymam jako pasazer do lublina 
ten tor na miedzianej to jest do du.. jesli chodzi o moto,jest ok ale dla katamranow (jakis kadetow c Qpe czy cos)

ten tor na miedzianej to jest do du.. jesli chodzi o moto,jest ok ale dla katamranow (jakis kadetow c Qpe czy cos)

Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Nasza Mała Siostrzyczka ma rację z tą pogodą weźcie pod uwagę, że teraz jest ciepło a co bedzie np. za 3 czy 4 tygodnie... nie wiadomo. Weekend 16-17.09 raczej nam nie wypali bo już jest za późno na przygotowanie spotkania - może być problem z domkami, a w namiocie to już trochę za zimno. Radzę, więc zastanowić się nad weekendem 24-25.09 tylko wszyscy musieliby się okreslić do końca tego tygodnia, żeby porządnie zapiąć temat. Jednak biorąc pod uwagę frekwencję przy głosowaniu odnoszę wrażenie, że większość odpuściła temat 

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
nie marudz tylko kombinuj jak dojechac. ja powiedzialem ze dojade no ale tylko nad zalew.
poza tym wystarczy ze rzucisz temat :"czy ktos mnie zabierze?" i bedziesz sobie mogla wybierac fury i kierowcow
masz to jak w banku 
rozumiem ze najbardziej to bys chciala ze mna ale ja tez nie mam moto jeszcze
a skuter nie wytrzyma takiej drogi... 
poza tym wystarczy ze rzucisz temat :"czy ktos mnie zabierze?" i bedziesz sobie mogla wybierac fury i kierowcow

rozumiem ze najbardziej to bys chciala ze mna ale ja tez nie mam moto jeszcze

Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt: