Wiedziałam Jumbo, że coś wymyślisz....Dżambo pisze:Będziemy zrzucali kuligowiczów z sańMegan pisze:hm... atrakcje dodatkowe... brzmi ciekawie.....
lecisz pierwszy???

Wiedziałam Jumbo, że coś wymyślisz....Dżambo pisze:Będziemy zrzucali kuligowiczów z sańMegan pisze:hm... atrakcje dodatkowe... brzmi ciekawie.....
Łysol, szkoda że nie jedziesz....Megan pisze: lecisz pierwszy???![]()
![]()
Marcin czyżbyś miał obawy że nie dasz radyDżambo pisze:Łysol, szkoda że nie jedziesz....
potrzebuje do pomocy kogoś kto "chodzi" w mojej wadze...
A to nie miało być spotkanie AA ??kifer pisze:Wyrzucani będą Ci, którzy nie będą mogli z kolejeczką nadążyć... znaczy mogieee wylecieć....
Łysolku, zrób swojej Diablicy "aniołeczka" - co kolwiek to u Was będzie oznaczało hi hi hi a na pewno będziesz, wspomnisz moje prorocze słowa. Tylko się postaraj i powiedz "...będzie Pani zadowolona..."Łysolek pisze:niestety ale będę z Wami duchem
Obawia się że jak go szkapa zobaczy to smiechem padnie na glebęśliniak290 pisze:Marcin czyżbyś miał obawy że nie dasz rady
Spoko jak Ciebie Jarku zobaczy to już się nie podniesiebenitto pisze:A ja??
Daj Ani spokój, Ona ostatnio jest zła na Łysolka bo on z psem sypiaJacko pisze:Łysolku, zrób swojej Diablicy
Da się załatwić!!! P.S. Tylko weź ze sobą KoleMegan pisze:lecisz pierwszy???
No to chyba nie ten sam Kulig organizujesz co Kasia, no ale żeby na forum się dowiadywaćJacko pisze:A to nie miało być spotkanie AA ??
klosiewi pisze:Obawia się że jak go szkapa zobaczy to smiechem padnie na glebę
widzę że konia już załatwiłeś... i kto teraz będzie ciągnął ???klosiewi pisze:Spoko jak Ciebie Jarku zobaczy to już się nie podniesie
Jak sama nie chciała mi powiedzieć czy to ta sama impreza to skąd mogłem wiedziećklosiewi pisze:No to chyba nie ten sam Kulig organizujesz co Kasia, no ale żeby na forum się dowiadywać
Beni, to jak??Jacko pisze:No to ładnie Grzesiu
widzę że konia już załatwiłeś... i kto teraz będzie ciągnął ???
jasne, ja to się postaram pomócDżambo pisze:Beni, to jak??
Będziemy zrzucali towarzystwo z sań, by Grześ miał lżej ciągnąć??
Jacko, pomożesz nam??
Jasne wezmę ze sobą pompowaną owce tylko musze ją pokleić bo lekki przeciąg w pupie maJacko pisze:widzę że konia już załatwiłeś...
Ja to tam nie wiem Ty z inicjatywą wyszedłeśJacko pisze:i kto teraz będzie ciągnął ???
On to już stary i niedołężny jest, tak więc tylko Benek Ci zostałDżambo pisze:Jacko, pomożesz nam??
Dezel ty to już to nie wyskakuj z ciągnięciem bo ostatnio to ty odciągałeśArylian pisze:Widzę, że szykuje się niezłe ciąganie ...
uuuuu to widzę iż kolega za maszyniste będzie robiłJacko pisze:jasne, ja to się postaram pomóc
każemu i we wszystkim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości