to co kto zamawia bilety ??C_L_K pisze:Pojawiają się nowe możliwości obcięcia kosztów
http://przewodnik.onet.pl/reportaze/nig ... tykul.html
Pomysł na wakacje - legendarna ROUTE 66
- kifer
- pisarz
Wstawszy dzisiaj rano, zamyśliwszy się nad życia pięknem odpaliłem sieć i taki oto obraz autostrady zza ocenu przypłynął do mojego komputera... dzielę się nim z Wami w celu wiadomym...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Re: Pomysł na wakacje - legendarna ROUTE 66
Z ankiety wynika, że 7 "stanęłoby na siurku żeby pojechać", ale wnioskując z rozwoju tematu (a raczej niedorozwoju) można dojść do jednego wniosku- jest wśród nas 7 impotentów
A tak poważnie, ktoś coś? czy nikt nic? "Kryzys" chyba przesunie realizację naszego marzenia w czasie. Jak coś, jestem za 2013

A tak poważnie, ktoś coś? czy nikt nic? "Kryzys" chyba przesunie realizację naszego marzenia w czasie. Jak coś, jestem za 2013

- ppamula
- stary wyjadacz
- województwo: mazowieckie
dobrze mu gadać. Lata po Wietnamie i Bóg wie gdzie jeszczze, widocznie zarabia miliony.Dresik pisze:A tak poważnie, ktoś coś? czy nikt nic?
Dresik, fundujesz i jadę.

- Dresik
- klepacz
jak bym miliony zarabiał to bym wszystkim zafundował przecież!
ale w rzeczywistości ledwo wiążę koniec z końcem dlatego zastanawiam się czy nie zamienić Route66 na jakiś Nowojorski zmywak- coś zobaczyć, ale przy okazji zarobić żeby się chociaż bilet zwrócił
Może na to ktoś się pisze? a Route66 dopiero jak zażegnamy kryzys 

ale w rzeczywistości ledwo wiążę koniec z końcem dlatego zastanawiam się czy nie zamienić Route66 na jakiś Nowojorski zmywak- coś zobaczyć, ale przy okazji zarobić żeby się chociaż bilet zwrócił

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ja się tak zastanawiam czy by nie rozejrzeć się teraz po biletach i zakupić na wakacje bileta co by odwiedzić rodzinęDresik pisze:zastanawiam się czy nie zamienić Route66 na jakiś Nowojorski zmywak- coś zobaczyć, ale przy okazji zarobić żeby się chociaż bilet zwrócił

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Dresik
- klepacz
No ja pewnie na 2 albo 3, ale tak jak mówię, jeśli w tym roku to tylko opcja ekonomiczna, tj. do pracy
Rodzinę powiadasz? No to dobrze że już przynajmniej nocleg mam z głowy

Rodzinę powiadasz? No to dobrze że już przynajmniej nocleg mam z głowy

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Dresik pisze:Rodzinę powiadasz? No to dobrze że już przynajmniej nocleg mam z głowy

tylko muszę mieć czas co by odwiedzić biura podróży i znaleźć odpowiednią promocję

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE