... daleko to jest do Nowego JorkuZawadiaka pisze:Szkoda, że te Wcyce tak daleko

Hmm... to w sumie ciekawe jest... pytanie... kto jeszcze?adjar pisze:To wszyscy się na domki szykują, czy namioty też będą? Bo ja się tak zastanawiam nad opcją, dawno pod namiotem nie spałem, z drugiej strony jednak nie chciałbym sam samiutki opuszczony na środku pola namiotowego sterczeć, tym bardziej że w taki samotny punkt to na pewno by potem piorun jakiś strzelił.
No nie wiem.ryba pisze:A czy RYBY tez mogą przyjechać ?
... zważwyszy wszystkie za, a przede wszystkim przeciw cośytam, to pytanie jest dziwne, bo powinno brzmieć: A czy Ryby mogłyby nie przyjechać? odp: NIE!ryba pisze:A czy RYBY tez mogą przyjechać ?
... to się rozbijesz pod drzewem...adjar pisze:nie chciałbym sam samiutki opuszczony na środku pola namiotowego
... biorę namiot na Szwecję, ale tylko proforma, bo to zależy od pogody..eater pisze:Hmm... to w sumie ciekawe jest... pytanie... kto jeszcze?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości