Ślub Ownersów - 08.09.2007
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Madzia ja chciałem żebyśmy Ci w tym dniu sprawili frajdę i chcieliśmy Was popilotować i z Wami poparadować to nie chodzi tylko o łojkę wódeczki.Pogadam z ekipą i coś wymyślimy. Taka okazja nie codziennie się trafia żeby naszą siostrę uszczęśliwić cokolwiek to znaczy.Jak już przyjedziemy to chyba tak szybko nie odjedziemy.
[ Dodano: 2007-08-03, 18:05 ]
To jeszcze dodam jedną rzecz.Napisałem żebyście się wpisywali na listę kto leci do Madzi po CZD i co? i jak mówi Luke jajco.Czyli lecę ja a Beata na 90%.Jacek po rozmowie tel. i ustaleniu rozkładu jazdy też jedzie ze mną.
CZEKAMY NA RESZTĘ:
1Jacko
2Beata 90% Hubert 100%
3
4
5
[ Dodano: 2007-08-03, 18:05 ]
To jeszcze dodam jedną rzecz.Napisałem żebyście się wpisywali na listę kto leci do Madzi po CZD i co? i jak mówi Luke jajco.Czyli lecę ja a Beata na 90%.Jacek po rozmowie tel. i ustaleniu rozkładu jazdy też jedzie ze mną.
CZEKAMY NA RESZTĘ:
1Jacko
2Beata 90% Hubert 100%
3
4
5
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Hubert dziękiHubert pisze:Madzia ja chciałem żebyśmy Ci w tym dniu sprawili frajdę i chcieliśmy Was popilotować i z Wami poparadować to nie chodzi tylko o łojkę wódeczki.Pogadam z ekipą i coś wymyślimy. Taka okazja nie codziennie się trafia żeby naszą siostrę uszczęśliwić cokolwiek to znaczy.Jak już przyjedziemy to chyba tak szybko nie odjedziemy.

p.s.pewnie,ze nie chodzi o chlanie....byłoby cudownie ,gdybym mogła Was poznac i to w takiej chwili,Wasza eskorta to była by po prostu "eskorta marzeń "

- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Jeżeli uda się pogodzić CZD z Waszym ślubem i nic nie stanie na przeszkodzie, by z Warszawki pomknąć na ceremonię, to ja także się piszę.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
MadziX - jak nie zdążymy z eskortą na ceremonię zaślubin to na pewno możemy dać eskortę na noc poślubną
A tak Baj De Łej - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! CYLIONÓW km i mil nawinietych w pieknych okolicznościach przyrody na wszystkich kontynentach i gdzie tylko sobie powinszujecie na najbardziej z koszernych sprzetów.

A tak Baj De Łej - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! CYLIONÓW km i mil nawinietych w pieknych okolicznościach przyrody na wszystkich kontynentach i gdzie tylko sobie powinszujecie na najbardziej z koszernych sprzetów.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Wiedziałem Arczi ,że się dołączysz.Mamy tylko problem bo do CZD na razie jedzie z tego co widać na liście około 10 motocykli więc jeżeli tak będzie to może to potrwać a jak już pojedziemy to nie możemy dać kichy i jesteśmy tam do oporu.10 motocykli na całe CZD trochę mało.Nie widzę na liście wielu czynnych Ownersów.Mam nadzieję ,że Madzia się nie obrazisz jak nie damy rady ale myślałem ,że w CZD będzie nas więcej więc w takiej sytuacji możemy do Ciebie nie zdążyć
[ Dodano: 2007-08-11, 18:07 ]
p.s.
Jacko i Arczi oraz ja jesteśmy optymistami.
Madzia jak możesz wyślij mi na p.w. albo smsem na mój nr jakiś tel. kontaktowy będziemy Cię informować na bieżąco jak wygląda sytuacja.

[ Dodano: 2007-08-11, 18:07 ]
p.s.
Jacko i Arczi oraz ja jesteśmy optymistami.
Madzia jak możesz wyślij mi na p.w. albo smsem na mój nr jakiś tel. kontaktowy będziemy Cię informować na bieżąco jak wygląda sytuacja.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Wasyl i Mors mają nr mojej komórki, może lepiej my badzmy w kontakcie, bo Panna Młoda w tym dniu moze nie mieć do tego głowy. A ja na 99% będe. Rozmawiałam już z paroma znajomymi i oczywiście z X.Maślakiem motocykle będą napewno. Może nie VFR bo nawet naszej nie będzie(Piotr wyjeżdza w środe 05.08) ale motocykle bedą na 1000%Hubert pisze:Madzia jak możesz wyślij mi na p.w. albo smsem na mój nr jakiś tel. kontaktowy będziemy Cię informować na bieżąco jak wygląda sytuacja.

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Kaśka - tak masz rację ja tego dnia pewnie bedę "trochę " wyłączona z rzeczywistości..co nie zmienia faktu ,ze komórke do torebeczki ślubnej wrzucę..
a tak poza tym to nie ważne czy vfr czy nie...każdy moto to moto
zresztą -to chyba oczywiste 
X.Maślak pisał,że jak biskup go gdzieś wyśle to nici ,ale liczę na to ,że nie będzie takiej akcji..
pozdr

a tak poza tym to nie ważne czy vfr czy nie...każdy moto to moto

X.Maślak pisał,że jak biskup go gdzieś wyśle to nici ,ale liczę na to ,że nie będzie takiej akcji..

pozdr