Alpy - 2007 / Alpy 07-2008

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 16 cze 2008, 16:54

MadziX pisze:spimy w namiotach czy w domkach..
Ja wlasnie sie dowiedzialem ze jade :lol:
I jezeli rzeczywiscie udalo by mi sie pojechac to stawialbym na: DOMKI
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » pn 16 cze 2008, 18:06

Domki, kwaterki - TAAAAAAK

Namiotom mówimy stanowcze NIEEEE
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » pn 16 cze 2008, 19:48

to sprawa zamknięta - mors stary sybaryta sie wypowiedział.

a teraz może coś na zachętę? morsowe Alpy 2008
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pn 16 cze 2008, 21:33

;)
Przekonywać mnie do Alp co prawda nie trzeba, ale Twoje fotki mors tylko przypominają ich piękno i utwierdzają w przekonaniu ,że trza tam jechać koniecznie ;)

Widzę,że jesteśmy wszyscy jednomyślni w kwestii noclegów ----- > super ;)

Kwestia bardzo istotna czyli termin i jego potwierdzenie z naszej strony :

Na 100 % możemy jechac w terminie 22 sierpien ( piątek ) - 31 ( niedziela )
z czego w pt 22 wsiadamy w newcastle na prom i w sob rano lądujemy w Amsterdamie skąd smigamy w kier. Alp.
I tak samo - powrotem w sobotę 30 sierpnia musimy byc na promie, żeby w niedzielę 31 sierpnia przybyc do newcastle ,a w pon do kieratu ;/ .

I teraz małe pytanko - otóz jest szansa do przedłuzenia urlopu o 2-3 dni czyli do 02 lub 03 września. Nie wiem na 100% czy się da ,ale też nie wiem czy w ogóle warto próbowac, ponieważ nie znam Waszych zapatrywań na długośc wyjazdu.
Dajcie znać jak to widzicie.

No i trzeba będzie się zastanowić nad punktem spotkania...
mors śmigasz do Amsterdamu czy z Piotrasem i Arturo się zgadujecie gdzies i spotykamy się gdzies juz w Alpach ???? :mrgreen:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 16 cze 2008, 22:13

Oglądam sobie co tu smarujecie i tak mi się smutno dzieje, bo liczyłem na coś wcześniej ciut. Zdaję sobie sprawę, że formy typu "informuję, że nie mogę" nie są mile widziane, to i nie strzępię klawiatury w takim kontekście. Pisałem za górami i za lasami, że śledzę temat. Nie znaczy to, że przy wcześniejszym terminie z automatu bym dzidnął, ale byłoby mi łacniej decyzję poczynić. Krótko mówiąc start tydzień wcześniej byłby dla mnie dogodniejszy i dawałby szanse na dołączenie do alpejskiej ekipy. Ale jak mnie nie chcecie, to nie zmieniajcie. (to już żartem ofkors)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pn 16 cze 2008, 22:38

Sowa zasmuciles mnie teraz ...Liczyłam,że dopiszesz się do listy ;)
U nas niestety termin nie zalezy od nas...liczę się z tym,że w ogóle moze nikomu nie pasowac i że pojedziemy sami..
Mi osobiscie tydzien w tą czy w tamtą nie robi roznicy ,ale nie mogę niestety przesunąć...;/
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 17 cze 2008, 07:30

Ja tez nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć minę (dziób?) SOWY jak w końcu wreszcie spotyka SWOJEGO WYMARZONEGO I WYTĘSKNIONEGO MadziXa :biggrin
Podejrzewam, że z wrażenia mógłby stracić swoje sowie upierzenie i zamienić się w sowiego, nieopierzonego pisklaka.

A tera poważnie.
Maciek - to nie jest Zlot gdzie coś się wcześniej rezerwuje i jak ktoś nie przybędzie w ostatniej chwili to organizator ponosi koszty. A oprócz tego jesteś poważnym Ptactwem, a nie jakąś pliszką czy za przeproszeniem kolibrem, co duże trzepoce, a jak przyjdzie, co, do czego to się okazuje ze to wszystko dla jaj. W związku z powyższym zostajesz wpisany na listę i kombinuj chłopie kombinuj, jak tu się wyrwać z nami na mleczko z Milki i sreberka po świstaku.

Na własną odpowiedzialność ponownie poprawiam listę:

Alpy - Sierpien 2008

1. mors z Plecakiem
2. MadziX & Tomek
3. Piotras (pewnie sam chlip chlip)
4. Arturo
5. SOWA

Co do przedłużenia (i ewentualnie pogrubienia) o 2 dni to ja jestem za i wcale nie przeciw.
Rozumiem że KOrsyka nadal aktualna

PiSS GaBa! - przestań w końcu tyle walić - bo to mozna od tego oślepnąć - w te bębenki i zapisuj się bo niedługo liste zamykamy - to joke

Z tego co pisali Yaro i Mundek to ich wyjazd albo we wrześniu wtedy raczej bym został po naszych Alpach a jesli teraz w lipcu to za długo by czekać. Myślę ze A'dam byłby w ten sposób aktualny. Razem smignelibyśmy przez Socjalistyczny Związek Republik Europejskich.

Najpiękniejsze foty i filmiki z latania po Alpach zostawię na koniec żeby podkręcic atmosferę przed wyjazdem
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 17 cze 2008, 08:37

si ------------> Korsyka aktualna ;)
lista coraz ciekawsza się robi ;) 8)
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 17 cze 2008, 18:55

mors pisze:nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć minę (dziób?) SOWY jak w końcu wreszcie spotyka SWOJEGO WYMARZONEGO I WYTĘSKNIONEGO MadziXa :biggrin
I tu zwierzaku wielki się nie spodziewasz jak bardzo trafiasz, ale w pudło, bo my z MadziXem to się świetnie znamy właśnie z widzenia. Teraz sobie rozwikłuj tę zagadkę, hehe.
A co do listy samowolnie rozszerzonej przez alfabeta mors'a, to z grzeczności i szacunku dla starszych nie sprzeciwię się, choć zaznaczam, że poprzednia moja wypowiedź jest nadal aktualna. Pożyjemy zobaczymy.

A tak dla wybryku i z przekory skorzystam, że się z morsem i MadziXem w jednym temacie spotykamy po latach, to i pozwolę sobie na znienawidzone przez niektórych słodzonko i zapodam zaczepnie

SUGAR nananana nana, oh HONEY HONEY... :evil

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 17 cze 2008, 20:18

:)
właśnie słusznie Sowa zauważyłeś -----> to były stare dobre czyli słodkie czasy ! godziny na forum pełne wazellinki ;)
Super ,że się znowu spotykamy :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotras » wt 17 cze 2008, 23:10

MadziX pisze:godziny na forum pełne wazellinki
To ja nie chce wiedzieć co się będzie działo w sierpniu :razz
BikePics_____________________________________Picasa

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 17 cze 2008, 23:15

haha Piotras - generalnie my z morsem nie śpimy ;) i zapraszamy resztę do wspólnej konwersacji na temat białego szkwału itd itp tematów nie zabraknie ; |)
Obrazek

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 18 cze 2008, 08:26

SOWA - ja tam nic wikłać nie będę bo mors nie jest od myslenia - od tego jest mądre ptactwo co pohukuje po nocach. Aleś mnie zmartwił bo nic by mnie tak nie ucieszyło jak rozwarty dziób, maślane oczy i kwilenie głodnego pisklaka na widok MadziXa. W końcu jak ktoś czegos lub kogoś tak mocno pragnie to niech mu się spełnni :biggrin

Piotras - Ty się chłopie nie masz co zastanawiać co będzie tylko będziesz w tym uczestniczył - i pamiętaj KTO NIE CHRAPIE TEN JEST GEJEM

i generalnie na sen bym nie liczył - jak GaBa się rozkręci to pewnie dowiemy się nad ranem z wiarygodnego źródła jak się robi spinacze biurowe... i dlaczego :biggrin

GaBa już powiadomiony - infekuje się tematem... jak go znam będzie dobrze.

A co do wazeliny? Eeeeee spójrzcie w mój podpis... NA TYM FORUM WAZELINA BYŁA! JEST I BEDZIE!!!
DZIEŃ BEZ WAZELINY I OFFTOPLESU TO DZIEŃ STRACONY

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » śr 18 cze 2008, 09:19

No to teraz wam przysłodzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » śr 18 cze 2008, 19:37

no to teraz ładnie przysłodziliscie i przywazeliniliście ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ