Ja szukam koszulki w paski ala "marynarz z Odessy" i robię sobie tatuaż KOTWICA.manka pisze:ide spakowac strój kapielowy![]()
![]()
i kaczuszke
![]()
![]()
bo zakładam, ze moge se popływać??..
LATO KWIATÓW OTMUCHÓW-ZLOCIK 2, 3, 4 -07-2010
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za fajne spotkanko , wróciłem zdążyłem zagłosować(trafnie) już odświeżony. Gratulacje dla Krzyśka za pomysł!!
PS.
Uwaga na śpiwory!!
PS.
Uwaga na śpiwory!!
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip 2010, 21:08 przez puzon, łącznie zmieniany 1 raz.
- abook
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- Kontakt:
Kurcze żałuje, że nie mogłem zostać do końca... Spotkanie 1 klasa, pomysł jeszcze lepszy... miejsca i pogody to już komentować nie trzeba 

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale po co ryzykować?
Kluczborski Klub Miłośników VW Garbusa
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
no wiec, było przezacnie, miejscówka super, pogoda zamówiona, towarzystwo wesołe
Dzięki Krzychu za ogarnięcie systemu
a brygada Rybnik pokazała jak sie pilnuje maszyn
a co do wypadku za Nysą.. Na prostej w lesie stała ciężarówka biedronki zdupcona, i zaczął sie robić korek. I tak sie ludzie pchali lewym, zeby to powimijać, podejrzewam że oni zrobili to samo, próbowali sie wcisnąć na swój pas, a przed nimi facet zahamował. No i gixer uderzył w tył octavii i wpadł do rowu
driver ubrany w jeansy i koszulke, z której za wiele nie zostało, łapy pozdzierane, barki też, moto bez czachy, całe w błocie, zatrzymaliśmy się, zapytałem czy wszyscy cali, to poprosili żeby im pomóc moto z rowu wyciągnąć. W 5 osób żeśmy wyciągali (rów miał ok 2m głębokości), ale dało rade. Co ciekawe, policja zamiast sie w tym miejscu ustawić na sygnałach, to staneli sobie za zdupczonym tirem 200m dalej, ani trójkąta ani nic, ludzie w samochodach prawie wjezdzali w nas, jak wyciągaliśmy moto.. zero organizacji
. Dobrze że tylko tak się skończyło.

a co do wypadku za Nysą.. Na prostej w lesie stała ciężarówka biedronki zdupcona, i zaczął sie robić korek. I tak sie ludzie pchali lewym, zeby to powimijać, podejrzewam że oni zrobili to samo, próbowali sie wcisnąć na swój pas, a przed nimi facet zahamował. No i gixer uderzył w tył octavii i wpadł do rowu

- abook
- zadomowiony
- Kontakt:

Nie wiedziałem za bardzo gdzie i jak dodać fotki więc stworzyłem sobie galerię...
03-04.07.2010 Spotkanie Nysa
Jeśli ktoś chce fotki w orginalnych rozmiarach proszę o kontakt na PW, jeśli macie (a wiem, że macie) i chcecie aby Wasze fotki były dodane do galerii to również kontakt na PW

- abook
- zadomowiony
- Kontakt:
A to zonk... u mnie chodzi bez problemu, jak tylko kliknę na linka to mnie przenosi.emil pisze:Kuba, nie trybi ta stronka
Malutka pewnie wrzuci na picasse albo coale to już jutro.