Raczej nie.kiki pisze:kebab będzie ???śliniak290 pisze:Potrzeba mi wiedzieć kto z wawki będzie jechał autem do Bialej ? , byłoby do zabrania wiaderko około 10 kg
Kebaby się chyba obrazily...
Raczej nie.kiki pisze:kebab będzie ???śliniak290 pisze:Potrzeba mi wiedzieć kto z wawki będzie jechał autem do Bialej ? , byłoby do zabrania wiaderko około 10 kg
Stuwka pisze:a co to za Biała jak Stuwka gumy nie spali ?
puzon pisze:Wpisz się na listę bo będziesz palił gumę przed bramą
co roku się wku***ia o toStuwka pisze: chodzi mi o palenie gumy pod wiatą bo w tamtym roku był mega problem
kiki pisze:co roku się wku***ia o toStuwka pisze: chodzi mi o palenie gumy pod wiatą bo w tamtym roku był mega problem
Jak to mówią "wolnoć Tomku w swoim DOMKU".Lucek pisze:Mówił że można tylko nie w jednym miejscu...
To co mam kółko pod wiatą jebać czy uśmieszek ?Lucek pisze:Mówił że można tylko nie w jednym miejscu...
Nie i chu....puzon pisze:Stuwka pisze:a co to za Biała jak Stuwka gumy nie spali ?
Wpisz się na listę bo będziesz palił gumę przed bramą
A my jedziemy na zlot kółka rozancowego czy zlot VFR ?kiki pisze:co roku się wku***ia o toStuwka pisze: chodzi mi o palenie gumy pod wiatą bo w tamtym roku był mega problem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości