4 Śląski zlot Imielin 8-10 sierpnia

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub
województwo: małopolskie

Re: 4 Śląski zlot Imielin 8-10 sierpnia

Post autor: kubatron2 » wt 08 lip 2014, 21:39

puzon pisze:
magik pisze:Może na jakieś jedno popołudnie wieczór bym się wybrał, ale bez kimania
kubatron2 pisze:ja tez bede ale noclek raczej w domu bo mieszkam nieopodal ,,za rzeką,,
Jo Was prosza :!: na kawę to możecie do mnie wpaść a nie na zlot czy inną imprezę. Gacol próbuje coś reaktywować na południu i śląsku a Wy będziecie na wizytację wpadać :!: Coś się dzieje w okolicy to trzeba w tym brać udział i rozkręcać aby w przyszłości wszyscy chcieli wpaść na imprezę do Gacola.
emil pisze:Gacol - napisz wprost - NIE MA MIEJSCA DLA KAWOWICZÓW! TO NIE McDONALD'S!

To ma być impreza czy o co Wam chodzi? Przyjedziecie popatrzyć jak się reszta dobrze bawi? :roll: :nausea :neutral
nie pisze ze wpadne na godzinke itd posiedzimy pogadamy pozartujemy ja od 11 lat nie pije to tez musowego noclegu nie musze miec a posiedziec z wami jak najbardziej moge nawet podchmielonymi :mrgreen:

Matts72
Imię: Mateusz
województwo: śląskie

Post autor: Matts72 » wt 08 lip 2014, 21:50

Piszę się na eventa....

1. Gacol- namiot
2. puzon- namiot jak będzie pogoda a jak będzie lało to peace
3. Arnold - namiot (może mnie ktoś przygarnie albo ja kogoś)
4. emil - namiot jak bedzie pogoda, byle by nikt nie srał do zlewu. A jak leje to chata. Być może x2, ale damy rade na jednym miejscu
5. Matts72 - Pokój
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Mechanika pojazdowa / Specjalizacja Honda & Toyota

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Imię: Konrad
Kontakt:

Post autor: Stuwka » wt 08 lip 2014, 21:55

Panowie co jest ? Gdzie ekipa z warszawy pruszkowa wroclawia poznania grudziadza? Termin nie odpowiada czy co? Na biala to kazdy jedzie a do nas to nikt nie chce? Gacol cis chce zrobic ale bez ludzi to moze sobie grila zrobic a nie zlot. Sorry za bledy pisze z telefonu. Czyli wychodzi na to Gacolu ze jak centrum cos robi to jest ok a jak my to nie bardzo ktos chce przyjechac. Trudno zrobi w takim razie spotkanie a zlot pojdzie w niepamiec no bo po co robic dla ludzi z forum jak nikt nie chce przyjechac...
RC 36 II 96r.

Obrazek

Żyje się po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )

Co mogę powiedzieć o użytkownikach forum ?
yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Stuwka » wt 08 lip 2014, 22:07

Piszę się na eventa....

1. Gacol- namiot
4. emil - namiot jak bedzie pogoda, byle by nikt nie srał do zlewu. A jak leje to chata. Być może x2, ale damy rade na jednym miejscu
5. Matts72 - Pokój
6. Stuwka + Sylwia Namiot !!!! :-)
7.
8.
9.
10.
11.
RC 36 II 96r.

Obrazek

yes we can!!

Głośno mówie i Głośny mam wydech, krótko mówiąc jestem z Południa czyli Góral nisko pienny :)

mlodytychy
teksciarz
teksciarz
Imię: Krzysztof

Post autor: mlodytychy » wt 08 lip 2014, 22:22

Stuwka pisze:Panowie co jest ? Gdzie ekipa z warszawy pruszkowa wroclawia poznania grudziadza? Termin nie odpowiada czy co? Na biala to kazdy jedzie a do nas to nikt nie chce? Gacol cis chce zrobic ale bez ludzi to moze sobie grila zrobic a nie zlot. Sorry za bledy pisze z telefonu. Czyli wychodzi na to Gacolu ze jak centrum cos robi to jest ok a jak my to nie bardzo ktos chce przyjechac. Trudno zrobi w takim razie spotkanie a zlot pojdzie w niepamiec no bo po co robic dla ludzi z forum jak nikt nie chce przyjechac...
To najpierw Cię poprawię :)

Panowie co jest ? Gdzie ekipa z warszawy Pruszkowa Wrocławia Poznania Grudziądza? Termin nie odpowiada czy co? Na Białą to każdy jedzie a do nas to nikt nie chce? Gacol cis chce zrobić ale bez ludzi to może sobie grila zrobić a nie zlot. Sorry za błędy pisze z telefonu. Czyli wychodzi na to Gacolu ze jak centrum coś robi to jest ok a jak my to nie bardzo ktoś chce przyjechać. Trudno zrobi w takim razie spotkanie a zlot pójdzie w niepamięć no bo po co robić dla ludzi z forum jak nikt nie chce przyjechać...

No i tera po Mojymu mom nadzieja ze mi to pykło jako

mlodytychy
teksciarz
teksciarz

Post autor: mlodytychy » wt 08 lip 2014, 22:48

Co do zlotu nie wiem może reszta polski jest urażona i nie kmini tematu bo pisze Śląski??? a nie ogolnopolski czy jak tam chcecie na śląsku. Gdzieś na Białej usłyszałem że forum się kończy, że trzeba robic wiecej spotkań zlotów ale oprócz Centralnej Polski my też istniejemy...że kiedyś było lepiej bardziej zgrana ekipa była, każdy zawsze coś dobrego do powiedzenia miał i jak była okazja to jeżdził gdzie sie dało jak coś było, no ale sory Panowie i Panie to My jesteśmy za to odpowiedzialni za to co się dzieje więc może tak każdy ruszył by Swoje szanowne cztery litery i zamiast marudzić albo mieć to wszystko kaś to napisze cosik odwiedzi Śląsk a to że wyszło akurat na Amelinium (Imielń) to nic złego tam jest przecież tez fajnie damy rade bo nie ważne gdzie, ważne że ekipa... Dobra koniec gryzmolynio Jo sie tyż tam wpisza i bydzie git. Czekam na reszte śmiałków

P.S śliniak290, źle było u Fredków? albo PBWroc co powiedział o obstawie Wąskiego że super itp...

mlodytychy
teksciarz
teksciarz

Post autor: mlodytychy » wt 08 lip 2014, 22:50

Piszę się na eventa....

1. Gacol- namiot
5. Matts72 - Pokój
7. Młodytychy+ Gosia z dolotu :)
8.
9.
10.
11.

Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub

Post autor: kubatron2 » wt 08 lip 2014, 22:58

Piszę się na eventa....

1. Gacol- namiot
5. Matts72 - Pokój
8.kubatron2+święta maria magdalena :mrgreen:
9.
10.
11.

Awatar użytkownika
Stuwka
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Stuwka » wt 08 lip 2014, 23:12

mlodytychy pisze:Co do zlotu nie wiem może reszta polski jest urażona i nie kmini tematu bo pisze Śląski??? a nie ogolnopolski czy jak tam chcecie na śląsku. Gdzieś na Białej usłyszałem że forum się kończy, że trzeba robic wiecej spotkań zlotów ale oprócz Centralnej Polski my też istniejemy...że kiedyś było lepiej bardziej zgrana ekipa była, każdy zawsze coś dobrego do powiedzenia miał i jak była okazja to jeżdził gdzie sie dało jak coś było, no ale sory Panowie i Panie to My jesteśmy za to odpowiedzialni za to co się dzieje więc może tak każdy ruszył by Swoje szanowne cztery litery i zamiast marudzić albo mieć to wszystko kaś to napisze cosik odwiedzi Śląsk a to że wyszło akurat na Amelinium (Imielń) to nic złego tam jest przecież tez fajnie damy rade bo nie ważne gdzie, ważne że ekipa... Dobra koniec gryzmolynio Jo sie tyż tam wpisza i bydzie git. Czekam na reszte śmiałków

P.S śliniak290, źle było u Fredków? albo PBWroc co powiedział o obstawie Wąskiego że super itp...
AMEN !!!!
RC 36 II 96r.

Obrazek

yes we can!!

Matts72
Imię: Mateusz

Post autor: Matts72 » wt 08 lip 2014, 23:19

Śląski czy ogólnopolski zlot jest dla wszystkich tych małych i dużych tych z Polski i za granicy, więc pakuj portki wskakuj w kombi i śmigaj Vferą do Imielina kręcić bączki :roll: dla centrali kraju 2 kiełbaski gratis... :hugs
Mechanika pojazdowa / Specjalizacja Honda & Toyota

Awatar użytkownika
śliniak290
klepacz
klepacz
Imię: Wojciech
województwo: mazowieckie

Post autor: śliniak290 » wt 08 lip 2014, 23:46

mlodytychy pisze:P.S śliniak290, źle było u Fredków?
no co ty gadasz :shock: U Freda było super o ile nie lepiej :D
ale w tym terminie wywożę dzieciaki z Anią nad jezioro ( uprzedzając następne pytanie ;tak już zaklepane i opłacone )
niestety przykro mi ale nie dam rady.
Ale to nie przeszkadza abyście wypili za mnie :D
Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!

Awatar użytkownika
puzon
klepacz
klepacz
Imię: Piotr
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: puzon » śr 09 lip 2014, 00:14

śliniak290 pisze:Ale to nie przeszkadza abyście wypili za mnie :D
Nic a nic to nie przeszkadza abyśmy wypili za Ciebie i Ankę :wink: A możemy kilka razy :?: :biggrin
Ps
Ja u Freda nie byłem bo dzieciaka wywoziłem na wakacje 8)

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 09 lip 2014, 06:25

No nie ma co ukrywać że towarzystwo się wypala

Nie ma już tych szaleńców z północy którzy mogli by nawet na kawę wpaść na śląsk, inaczej pisząc - reprezentantów brak. Z centrum została garstka (i rozumiem że nie każdy może), reszta milczy, więc zostaje Nam południe które jeszcze próbuje coś ruszyć

Wiadomo że Biała jest jedna i jest to ten wyjątkowy zlot gdzie spotykamy się wszyscy ale jeden zlot raz na rok to za mało. Chyba nadchodzi czas małych spotkań do kilku, kilkunastu osób i tyle...

Fred
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: .

Post autor: Fred » śr 09 lip 2014, 06:27

Piszę się na eventa....

1. Gacol- namiot
5. Matts72 - Pokój
8.kubatron2+święta maria magdalena :mrgreen:
9. Fredki dwie - namiot *****
10.
11.

Awatar użytkownika
magik
klepacz
klepacz
Imię: Mathias

Post autor: magik » śr 09 lip 2014, 07:55

puzon pisze:
magik pisze:Może na jakieś jedno popołudnie wieczór bym się wybrał, ale bez kimania
kubatron2 pisze:ja tez bede ale noclek raczej w domu bo mieszkam nieopodal ,,za rzeką,,
Jo Was prosza :!: na kawę to możecie do mnie wpaść a nie na zlot czy inną imprezę. Gacol próbuje coś reaktywować na południu i śląsku a Wy będziecie na wizytację wpadać :!: Coś się dzieje w okolicy to trzeba w tym brać udział i rozkręcać aby w przyszłości wszyscy chcieli wpaść na imprezę do Gacola.
Puzon z chęcią podjadę na kawę :D do Ciebie ino daj adres :P to zapukam do drzwi ;) Fajnie, że coś się dzieje, ale czemu członkowie AA są tak niemile widziani :P??
emil pisze:Gacol - napisz wprost - NIE MA MIEJSCA DLA KAWOWICZÓW! TO NIE McDONALD'S!

To ma być impreza czy o co Wam chodzi? Przyjedziecie popatrzyć jak się reszta dobrze bawi? :roll: :nausea :neutral
Emilesku, czy dla Ciebie nie ma imprezy bez zalania mordy? Co to za przyjemność zalać się i iść do namiotu? ole posiedzieć, pogwarzyć, pośmiać się i wcale nie potrzebuje do tego alkoholu, no dobra nie zawsze.... Z chińczykami i niemcami jest za sztywno bez alko :P

Po za tym w obecnej chwili picie paskudnych drogich oraz paskudnie drogich alkoholi należy do moich służbowych obowiązków, więc dla przyjemności mogę wypić kawę.

ODPOWIEDZ