SŁOWACJA
zundapp, trzymamy się razem. Trzeba jeszcze Marka podrasować bo fochy stroi, że niby nie napewno. Kwiaty chce czy jak?
Arczi i Jacko twardo się pisali, no i jeden koleś z Rozdroża (sorka, że zapomniałem ksywkę) więc idzie grupka w piątek mam nadzieję dziaRRska. (to RR to tak wzorem doyaRRa, który też w zasadzie mógłby się wybrać) 

- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Jestem, panowie ! No to proponuję konkrety: w piątek rano wyjazd z McDonalda w Żorach (jedyny w tych okolicach na drodze katowice-wisła, nie sposób przeoczyć) o godz. 9.00. Dla grupy dołączającej w piątek wieczorem - spotkajmy się na granicy w Łysej Polanie już po słowackiej stronie o 19.00 (chciałem dać Wam wolną rękę co do godziny ale myślę że "gdzie kucharek sześć..." więc postanowiłem tak a nie inaczej). Kto przyjedzie w czwartek do mnie niech się określi (forum, mail czy esemes). Odnośnie spotkania w piątek na słowacji - blisko granicy będziemy mieli nocleg, więc nie będzie żadnego problemu żeby po kogoś podjechać indywidualnie.
Jak cos Wam nie pasuje to walić wprost - się dogadamy
Jak cos Wam nie pasuje to walić wprost - się dogadamy

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

Zamierzam wyjechać z W-wy w piątek wczesnym popołudniem. Liczę na połączenie z Jacko i Arczim w okolicach PT. Myślę, że na 19.oo na Łysą Polanę dojedziemy, zaglądając po drodze do jakichś góralek. Jeśli nie to znajdę cię Olo po łączach. Rozumiem, że telnamber aktual. Luke i zundapp, nie kręćcie, jedziecie w czwartek czy w piątek? I to chyba tyle z W-wy, bo jakoś nie ma wrzawy. Admirale Mors, jak tam? wiem, że jesteś po długiej i ekstremalnej trasie, zwłaszcza pomiędzy jeżdżeniem, ale czyżbyś miał odpuścić Pepiczkom? Chyba przed końcem sezonu jeszcze trochę kartek zostało? To co? na makulaturę oddasz???
GaBaS, a ty jak? dołączasz?