IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
cóż, ja będę pewnie jak zwykle zaangażowany w onanizację zlotu giżyckiego, więc ten termin mi nie bardzo, ale jak byście byli w okolicy to postarałbym się wpaść chociaż na moment.
Co do mrągowa i picnicu - zależy od roku, ale zdarzało się, że do miasta zjeżdżało się tyle ludzi, że kiedyś np w trakcie trwania imprezy ciężko było o północy w ogóle iść przez miasto bo chodniki były zapchane i trzeba było się przeciskać między ludźmi.
A na piątkowy wieczór moglibyście wpaść do Giżycka, przyłączyć się do tradycyjnej parady uczestników zlotu ulicami miasta. Ponoć jedna z lepiej wypadających parad w Polsce, mieszkańcy już są przyzwyczajeni od lat (to będzie 11. zlot) i wielu z nich z niecierpliwością wyczekuje tej atrakcji. Tylko mamy komendanta policji takiego, ze tak naprawdę nie wiadomo czy parada w tym roku będzie, czy łaskawie komediant sie zgodzi, w zeszłym roku straszne problemy robił.
Co do mrągowa i picnicu - zależy od roku, ale zdarzało się, że do miasta zjeżdżało się tyle ludzi, że kiedyś np w trakcie trwania imprezy ciężko było o północy w ogóle iść przez miasto bo chodniki były zapchane i trzeba było się przeciskać między ludźmi.
A na piątkowy wieczór moglibyście wpaść do Giżycka, przyłączyć się do tradycyjnej parady uczestników zlotu ulicami miasta. Ponoć jedna z lepiej wypadających parad w Polsce, mieszkańcy już są przyzwyczajeni od lat (to będzie 11. zlot) i wielu z nich z niecierpliwością wyczekuje tej atrakcji. Tylko mamy komendanta policji takiego, ze tak naprawdę nie wiadomo czy parada w tym roku będzie, czy łaskawie komediant sie zgodzi, w zeszłym roku straszne problemy robił.
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
niestety kazdemu si enie dogodzi, mimo to termin będzie wielce uzależniony od miejsca i chęci kogoś kto nam ot miejsce uzyczy
Już podjąlem pewne działania wiec niedługo dam znać i może sie uda jakoś w sympatycznym miejscu, spodziewam sie sporej liczby ludzi i maszyn wiec trzeba wczesniej zrobić rezerwacje bo w lipcu jak wiemy jest juz sezon na wywczas ;]

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
jesli chcecie wyskoczyc na piknik kantry to by moja miejscowa pasowala bo jest pod samym mragowem ale jednak za miastem, podczas pikniku jest parada w mragowie wiec smialo mozna na nia jechac i sie pokazac, motocykli tam prawie nie przyjezdza bo jakby to ujac ta impreza zeszla na psy i bogatych cwaniaczkow, poza tym mozna rowniez wyskoczyc do gizycka bo jest tam co ogladac i przy okazji wziac udzial w ich paradzie , nawet wydaje mi sie ze czasowo to bedzie idealnie pasowalo , po drodze mozna wyskoczyc do swietej lipki lub na bunkry z 2 wojny swiatowej >> http://www.motobracia.pl/galeria/thumbnails.php?album=7
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
JA SiĘ PISZĘ wpasuje się w każgy termin
mam znajomego na mazurach ale jak raz u niego bułem to nie pozwalałmi wjechać moto na trawe ma fioła na punkcie tej działki
więc niestety z miejscem nie pomogę
ale obecność gwarantuje
(no chyba że jakaś totalna katastrofa kosmiczna mi nie pozwoli)

mam znajomego na mazurach ale jak raz u niego bułem to nie pozwalałmi wjechać moto na trawe ma fioła na punkcie tej działki

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
powiedz koledze, że my latamy 5cm nad powierzchnią ziemii i weźmiemy grzebienie i na koniec uczeszemy mu działkę, nawet z przedziałkiem
no to co z tym miejscem? Mamy jakieś czy nie. W lecie może być problem bo cała Wawa leci latem na Mazury

no to co z tym miejscem? Mamy jakieś czy nie. W lecie może być problem bo cała Wawa leci latem na Mazury
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Ludzie, no co jest wszyscy sie wystraszyli? Dużo było szumu, a teraz gdy Fabiq kręci miejscówkę to silentino? O ile się nie mylę to mamy dwa terminy. 13-15.07.07 i drugi, jak na razie niekwestionowany łikend "mrągowski" lub jeśli ktoś woli "kantrowsko-piknikowski" 27-29.07.07.
Styknie gadania, teraz się wpisujemy.
13-15.07.07
27-29.07.07
Sowa
-------------------------
13-15.07.07 tylko mięczaki jadą w łikend taki
27-29.07.07 a kto w termin taki wchodzi, temu moto wynagrodzi.

Styknie gadania, teraz się wpisujemy.
13-15.07.07
27-29.07.07
Sowa
-------------------------
13-15.07.07 tylko mięczaki jadą w łikend taki

27-29.07.07 a kto w termin taki wchodzi, temu moto wynagrodzi.

- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Moim skoromnym zdaniem można zaliczyć paradę w Giżycku i nie bedzie to miało nic wspólnego z łączeniem imprez, może tylko uatrakcyjnić nasz zlocik, oczywiście śmiganie po trasie ustalonej przez Fabiqa jak najbardziej, bunkry i tp. - super, więc wpisuje sie na listę w ilosci - 1szt. Jeżeli chodzi o termin to trzeba zrobic ankietę, więc MODERATORZY - DO ROBOTY!!! bo czas ucieka.